Prince Charmings Joep en Vince geven duidelijkheid over relatiestatus

Hoe gaat het nu met de twee?

Lees ook

Niet alleen Marvin en Ferdi vonden de liefde in Prince Charming, ook tussen Joep en Vince bloeide er iets moois op buiten de villa. Maar hoe zit het nu met de twee? In een Instagram Q&A geeft Vince antwoord op deze vraag.

Prince Charming

Joep en Vince moesten de Prince Charming-villa vroegtijdig verlaten, maar hielden toch iets bijzonders over aan hun deelname aan de realityshow. Tijdens de reünie-aflevering lieten de twee weten elkaar helemaal gevonden te hebben na hun vertrek uit het programma. De laatste tijd zien we het couple echter nog maar weinig op social media, dus een volger besloot polshoogte te nemen. Hoe gaat het nu – zo'n drie maanden na de uitzending – met het knappe stel?

Goeie band

Op Instagram krijgt Vince de vraag “Ben je nog samen met Joep?” voorgeschoteld. Daarop geeft hij eerlijk antwoord: “Joep en ik hebben een tijdje geleden besloten dat het beter was om verder te gaan als goede vrienden. We hebben zeker nog een goede band samen, en spreken en zien elkaar dan ook nog regelmatig.” Dat er geen hard feelings zijn na deze breuk maakt Vince ook duidelijk door een lief kiekje te posten en zijn antwoord te vergezellen van een hartje. Joep maakt zijn volgers ook meteen duidelijk hoe het zit door de Instagram Story van zijn ex-lover te herplaatsen.

Vince en Joep leerden elkaar kennen in de villa op Sicilië en hadden toen al snel een klik. “We hadden in het huis al een heel goede connectie, vriendschappelijk gezien. Vanaf het eerste moment waren we dikke maatjes”, vertelde Vince daar eerder over. Eenmaal terug in Nederland sloeg de vonk over, maar nu houden de twee het toch weer bij een goede vriendschap.

Bron: Instagram | Beeld: RTL

Laatste nieuws

Zie ook