Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aha! Zo betalen Love Islanders hun rekeningen als ze in de villa zitten

Aha!

Nu Love Island UK weer van start is gegaan en ook al op Videoland is te zien, én Love Island NL/BE binnenkort gaat beginnen, zijn we ons er natuurlijk al helemaal op aan het voorbereiden. Maarre, heb je je ooit wel eens afgevraagd hoe de kandidaten hun rekeningen eigenlijk betalen als ze in de villa zitten? Wij ook niet! En daarom zijn we even voor je op onderzoek uitgegaan.

Rekeningen

Oud Love Island UK-kandidaat Amy Hart onthulde recent in een TikTok-video hoe de kandidaten eigenlijk hun rekeningen betalen als ze in de villa zitten. Enne, eigenlijk hebben we er nooit bij nagedacht, maar hoe de knappe blondine het uitlegt, is het eigenlijk best logisch allemaal.

Regeling

Zo legt ze in een TikTok-video uit of je ontslag moet nemen van je baan als je meedoet aan het programma, en hoe de kandidaten hun rekeningen betalen. "Ik moest mijn baan opzeggen", biecht de voormalig stewardess op. Dan gaat ze verder met het betalen van de rekeningen: "Ik denk dat het 500 pond (omgerekend ongeveer 580 euro) is voor de eerste week, en dan 250 pond (omgerekend ongeveer 290 euro) voor elke week daarna. En dat is dan gewoon om je rekeningen te betalen."

@amyhart Reply to @charliepotton2 #loveisland ♬ original sound - Amy Hart

Daarna voegt ze daar nog aan toe dat het voor haar geen probleem was omdat ze nog thuis woonde, maar voor de mensen die wél rekeningen moesten betalen, was dit de oplossing. Aha, weten we dat ook weer!

Bron: Cosmopolitan UK | Beeld: TikTok, Love Island