Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTB-Cynthia over heftige entree: 'Was zelfbescherming'

'Er is veel gebeurd in mijn leven waardoor ik nu zo ben'

Cynthia maakte een aantal afleveringen geleden haar intrede in Ex On The Beach: Double Dutch als EXtra, enne: die entree zijn we zeker niet vergeten. Zo ontstond er – surprise, surprise – meteen al drama. Maar wat was de reden voor Cynthia's heftige entree? In De Beach Bar legt ze dit eindelijk uit.

Entree

Een aantal afleveringen geleden maakte Cynthia haar entree in EOTB. Het ging er meteen heftig aan toe, waardoor er onderling direct conflicten ontstonden. Het duurde namelijk nog geen minuut voordat ze Ellen beledigde met nare opmerkingen over haar lichaam. Dit liep zo uit de hand, dat er een heftige ruzie ontstond. Giorgina nam het op voor Ellen en ging op de vuist met de nieuwkomer, waarbij Cynthia de extensions van Giorgina eruit trok.

Catfight

Maarre, waarom maakte Cynthia eigenlijk zo bombastische entree? In De Beach Bar van RTL legt de realityster het allemaal haarfijn uit. Allereerst vertelt ze dat ze geen spijt heeft van haar entree én de bijbehorende catfight met Giorgina. "Ik ben zelfverzekerd, dus ik vind dat ik dat mag zeggen", legt ze uit. "Giorgina vond dat ik niet aan haar meiden moest zitten. En ze beweerde dat ze echt is. Dat is ze niet."

Zelfbescherming

En doordat de entree van de EXtra zó heftig was, dachten veel kijkers dat het allemaal in scene was gezet. Echter, is dat volgens Cynthia totale onzin. "Het was zelfbescherming. Ik wil het daar niet over hebben, maar er is veel gebeurd in mijn leven waardoor ik nu zo ben." Aha! To be continued?

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Ex On The Beach