Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Nienke Plas showt resultaat neusoperatie: 'Shit just got real'

'Hij heeft het mooi rechtgemaakt'

Speciale Screenig Hypnotic

Dat Nienke Plas geen blad voor de mond neemt en niet bang is om haar leven te delen op social media, weten we inmiddels wel. De YouTuber deelt regelmatig kiekjes en video's van haar leven, ook als het even iets minder gaat. Enne, dat Nienke wel eens betere dagen heeft gehad, blijkt wel uit de foto van het resultaat haar neusoperatie die ze deze week deelde.

Niet tevreden

Nienke vertelde in haar laatste vlog al dat ze een neusoperatie ging laten doen. De comedienne zei dat ze al in 2021 is langs geweest bij de KNO-arts, omdat ze niet tevreden was over haar neus. "Ik vond het niet mooi hoe mijn neus langzaam in de loop der jaren is gaan kantelen. En de tip is gaan hangen."

Echter, de arts kwam er tijdens haar bezoek achter dat Nienkes neusschot scheef staat en dat ze 'niet zo lekker ademt'. "Dat komt omdat je neusschot goed schuin staat", stelt de KNO-arts. Gelukkig kon hij daar wel iets aan doen: "Dat ga ik voor je verhelpen." Aha! In eerste instantie zou de ingreep slechts cosmetisch zijn, maar er bleek toch meer nood aan de man te zijn.

Operatie

Toch werd de ingreep een tijd uitgesteld, want Nienke raakte immers zwanger van zoon Novi-Jaxx en dochter Harley. Deze week was het eindelijk zover en kon Nienke aan haar neus worden geholpen. Inmiddels zit de operatie erop. "Shit just got real", schreef ze bij een foto van haar gezicht in het verband

Resultaat

De operatie is goed verlopen en Nienke voelt zich 'best oké', zegt ze. Ook laat ze in de vlog een before-foto zien."Nu gaan mensen vast zeggen: ‘Ik vind het helemaal meevallen.' Maar we kijken allemaal door een andere bril de wereld in. En ik vond dat niet zo mooi."

De mama is blij met het resultaat. "Hij heeft het mooi rechtgemaakt." Ook staat het puntje van haar neus weer recht. "Tot nooit meer". Het verband op haar gezicht moet Nienke een week laten zitten. "Tot die tijd lijk ik op de vrouw van Michael Myers", grapte ze. Ha!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Instagram, NL Beeld

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20230619 - Special Screenig Hypnotic Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Nienke Plas