Babynieuws! Nienke Plas bevallen van een meisje

Mooi nieuws voor Nienke Plas en lover Resley Stjeward. De kersverse mama deelt een foto van hun derde kindje op Instagram en verklapt ook meteen de naam van het meisje.

Bevallen

In juni maakte Nienke op hilarische wijze via haar social media bekend dat ze in verwachting is. Op Instagram deelde de influencer een video waarin ze in een blauw sportpakje danst op het nummer Don’t Cha van de Pussycat Dolls. Aan het eind van de video laat ze ineens haar prachtige babybuik zien – en maakt daarmee het leuke babynieuws wereldkundig. “Number 3 on its way“, schrijft Nienke bij de geweldige video.

Nu deelt Nienke dat het meisje op 25 november geboren werd. Een bijzondere datum voor het gezin. Ze schrijft: ‘Een storm aan weeën. Bad had nèt een natte bodem en toen was deze baby er klaar voor. Geboren op onafhankelijkheidsdag van Suriname – Srefidensi 🇸🇷 25-11-2022.’ Ook de bevalling was erg speciaal. ‘Zonder verloskundige, gewoon opgevangen door je tante’s Elvira en Bryana 🤍 DANKBAAR.’ Ook laat ze weten dat de baby de naam Harley Emani Nya draagt. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nienke Plas (@nienkeplas)

Reacties

Onder het bericht wordt de kersverse mama overspoeld door reacties en felicitaties. Soundos El Ahmadi schrijft: “O wauw!!! Ze heeft wel een memorabele entree gemaakt zo👏👏👏!!!! Van harte gefeliciteerd met jullie dochter ❤️”. Ook Bas Smit reageert: ‘Wat mooi gefeliciteerd samen ❤️❤️❤️’.

Ook onder andere Krezip-zangeres Jacqueline Govaert, influencer Noor queenofjetlags en zangeres en actrice Kim-Lian van der Meij laten felicitaties achter voor de kersverse ouders. Nienke Plas en Resley hebben samen al twee zoons: Frenky-Dean en Novi-Jaxx.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws