Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Fan van Emily in Paris? Dan wil je deze serie ook zien

Een SATC-ster heeft een van de hoofdrollen in de serie!

De Netflix-hit Emily in Paris is een groot succes. We zijn dol op de avonturen van Emily in Parijs en haar fashionable looks, maar helaas moeten we nog wel even wachten op het nieuwe seizoen. Gelukkig hoeven we ons in de tussentijd niet te vervelen, want we hebben de ultieme serietip voor Paris lovers.

Glamorous

Op Netflix staat sinds kort een nieuwe serie die wel héél veel weg heeft van Emily in Paris. Kijkers omschrijven de serie ook wel als een mix tussen Emily in Paris en The Devil Wears Prada. Oeh! We hebben het over de gloednieuwe serie Glamorous.

Als je de trailer van Glamorous kijkt zou je bijna denken dat je naar een prequel van The Devil Wears Prada kijkt, maar niets blijkt minder waar. De verhaallijnen lijken enigszins op elkaar, maar Glamorous is een tikkeltje luchtiger en humoristischer. Daarom heeft de serie eerder iets weg van Emily in Paris.

Het verhaal

De serie gaat over Marco, die dol graag bekend wil worden met zijn make-up tutorials. Helaas wil dit nog niet echt vlotten, en heeft hij nog maar 300 volgers. Echter, krijgt hij de baan van zijn dromen en probeert hij zo alsnog succesvol te worden. Netflix omschrijft de serie als volgt: "De ambitieuze influencer Marco krijgt een droombaan bij een make-imperium en begint een duizelingwekkende reis van zelfontdekking te midden van werkchaos en romantische uitdagingen."

Samantha is back

Heb je de trailer gezien en dacht je een oude bekende voorbij te zien komen? Dat kan kloppen, want niemand minder dan Kim Catrall (aka Samantha uit Sex and the City) heeft een van de hoofdrollen. Hoe leuk!

Bron: Fem Fem | Beeld: YouTube, Netflix