Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wedding bells! Nicole Scherzinger is verloofd

'I said yes!'

Geweldig nieuws voor Nicole Scherzinger: de zangeres is ten huwelijk gevraagd door haar grote liefde – en voormalig rugbyspeler – Thom Evans. Dit laat het dolgelukkige koppel weten met een aantal té lieve kiekjes op Instagram. Ahw!

Verloofd

Nicole en Thom zijn al sinds 2020 samen en nog steeds dolgelukkig met elkaar. Zo ontmoetten ze elkaar voor het eerst toen Thom meedeed aan de sterrenversie van The X Factor U.K., waarin Nicole een jurylid was.

En nu, vier jaar later, is Nicoles grote liefde op één knie gegaan, zo laat ze weten op Instagram. "I said yes 💍🖤", staat er bij een aantal lieve kiekjes waarin we zien hoe Thom de zangeres ten huwelijk vraagt.

Reacties

In de reacties regent het van de felicitaties voor het kersverse verloofde stel. "Ik ben zo blij voor je! Gefeliciteerd allebei!!!!❤️❤️❤️", schrijft Kimberly Wyatt. "Gefeliciteerd Nicole!", reageert Rebel Wilson. Paris Hilton reageert met: "Gefeliciteerd, love!👰" en Winnie Harlow schrijft: "Gefeliciteerd 😍😍😍"

En hoewel dit het eerste huwelijk voor de knappe zangeres is, is dit niet de eerste keer dat ze een relatie heeft met een sportman. Zo had ze eerder iets met Formule 1-coureur Lewis Hamilton en had ze een relatie met tennisser Grigor Dimitrov.

Bron: NU.nl, RTL Boulevard | Beeld: NL Beel, Instagram