Zó zien The Pussycat Dolls er nu uit

Herken jij ze nog?

Luisterde jij vroeger ook non-stop naar de Pussycat Dolls en danste je vrolijk mee op de clips van de meidengroep? Dan was je zeker niet de enige! Toch is het bijna weer elf jaar geleden dat de meiden hun eigen weg gingen en de grote vraag is dan natuurlijk: wat doen ze nu en hoe zien ze eigenlijk uit vandaag de dag? Je ziet het hieronder:

Nicole Scherzinger

Nicole heeft zeker niet stil gezeten na haar tijd bij de Pussycat Dolls. Zo was ze te zien in de serie Dancing With The Stars en was ze jarenlang jurylid in The X Factor. Daarna besloot ze zich weer op haar zangcarrière te focussen, maar voor je het wist was ze weer terug op tv. Nu is ze te zien in verschillende programma's en reclames.

Van 2007 tot 2015 had Nicole een relatie met de knappe Formule 1-coureur Lewis Hamilton.

Melody Thornton

Ook Melody ging aan de slag als jurylid en was te zien in de show Bank of Hollywood. Een jaar later wist ze heel wat mensen te verbazen in de talentenshow Popstar to Operastar.

De ex-Pussycat Doll had het regelmatig over een album, maar bracht uiteindelijk alleen een mixtape uit en zong op de achtergrond van liedjes van LL Cool J en Fat Joe. Daarnaast was ze het gezicht van één van de Dior campagnes.

Kimberly Wyatt

En ook Kimberley ging aan de slag als jurylid en was maar liefst vijf jaar lang te zien in de show Got To Dance. Kort daarna besloot ze zich even te richten op haar muziek en één van haar nummers stond in de top 5 van de Engelse hitlijsten.

Toch besloot ook Kimberley verder te gaan met haar carrière op tv en heeft ze nu met model Max Rogers een dochtertje genaamd Willow.

Jessica Sutta

Jessica ging direct verder met het maken van muziek, maar dat wilde niet altijd even goed werken. Ze zou samen gaan werken met RedOne van Hollywood Record, dezelfde producer als Lady Gaga, maar haar nummers werden niet uitgebracht.

Eerder dit jaar beviel de zangeres van haar eerste kindje, een jongetje. Zij en haar man Mikey zijn sinds 2019 getrouwd.

Ashley Roberts

Ashley werd eigenlijk bekender na haar tijd bij de Pussycat Dolls, dan tijdens. Ze werd tweede in het programma I'm A Celebrity Get Me Out Of Here en was daarna te zien als jurylid in het programma Dancing on Ice. In 2014 bracht ze haar debuutalbum uit, maar deze sloeg niet bepaald aan. Daardoor was ze weer regelmatig op tv te zien.

Carmit Bachar

Carmitalso known as Foxy Doll – richtte zich ook op haar muziek. Eerst solo, maar later als duo met Lady Station. Daarnaast werkt ze voor goede doelen en is ze moeder van een 10-jarig dochtertje genaamd Keala Rose.

Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws