Winning Wednesday: 3x Shokz OpenFit earbuds t.w.v. €199

Doe mee en maak kans!

Het is weer woensdag en dat betekent natuurlijk dat we weer een gloednieuwe Winning Wednesday voor je hebben. Dit keer mogen we 3x Shokz OpenFit earbuds t.w.v. €199 weggeven!

Shokz earbuds

Shokz heeft onlangs een nieuw model uitgebracht: de draadloze earbuds met open-ear ontwerp. Door het open-ear ontwerp – je draagt de oordopjes met een oorhaakje – blokkeren de buds je oor niet en kun je van je muziek, podcasts en audioboeken luisteren, terwijl je wel contact houdt met de buitenwereld.

Om zo goed mogelijk te kunnen genieten van het geluid dat uit de earbuds komt, maakt de OpenFit gebruik van DirectPitch™. Wat dat betekent? Dat de oordopjes een kristalhelder geluid geven. Ook heeft de OpenFit een dubbele microfoon en ruisonderdrukking, waardoor je ook in een drukke omgeving fijne telefoontjes kunt voeren.

Comfortabel

De earbuds zijn ergonomisch ontworpen waardoor ze heerlijk zitten. De earbuds hebben dubbellaagse kneedbare silicone oorkussens waardoor ze erg comfortabel zijn.

Iets wat ook erg fijn is, is dat de batterij van de earbuds eentje is om u tegen te zeggen. Zo kun je tot zeven uur lang onafgebroken muziek luisteren, je favoriete podcast luisteren of telefoneren. Dankzij de beschermende oplaadcase verleng je je luisterplezier tot wel 28 uur. Zelfs als je onderweg bent, levert een oplaadtijd van vijf minuten je al een batterijduur van één uur op. Hoe fijn!

Win, win, win

Zie jij het wel zitten om met deze OpenFit earbuds muziek te luisteren? Snappen we. We mogen daarom 3 exemplaren t.w.v. €199 weggeven. Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

Deze actie loopt tot en met dinsdag 25 juli. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

 

Laatste nieuws