EOTBDD-Lisa over deelname: ‘Meest bizarre vakantie van mijn leven’

'Ik wilde daar echt mezelf blijven.'

De knappe Lisa maakte vorige week haar intrede in Ex on the Beach: Double Dutch. De blondine kwam de zee uitgelopen als ex van Jonna, en doet in een interview met het AD een boekje open over haar band met haar ex-lover.

Bizarre vakantie

Lisa hoopte een weekje heerlijk te kunnen vertoeven op Gran Canaria, maar van een relaxte vakantie was niet echt sprake. “Het was de meest bizarre vakantie van mijn leven en dat kwam niet alleen door mijn ex”, vertelt Lisa. De beauty kwam het strand op voor Jonna, die ze eventueel nog wel een kans wilde geven. “De liefde tussen ons was redelijk gedoofd. Al hadden we af en toe nog wel contact; gevoelens waren er niet meer. Ik kwam naar Gran Canaria voor een leuke vakantie, hopelijk met mijn ex Jonna.”

Jonna kreeg inderdaad nog een kans bij Lisa, ook omdat hij zich voor haar komst goed had gedragen. Mocht dat niet het geval zijn geweest: “dan had ik er gewoon een leuke vakantie van gemaakt, zonder Jonna. Maar gelukkig had hij dat niet gedaan en was er dus ook geen ‘nieuwe’ jaloerse vriendin om rekening mee te houden. We vonden steun bij elkaar, dat was heel prettig. Met zoveel exen en persoonlijkheden kan het best heftig zijn. Dan is het fijn als je iemand vertrouwt. Je leeft daar echt in een bubbel.”

Sex op tv

Toch denkt Lisa dat ze redelijk zichzelf is gebleven in de bubbel en alle drama heeft kunnen overzien. “Ik wilde daar echt mezelf blijven. Niet vechten, niet overmatig drinken. Gewoon ‘normaal’ doen en kijken waar het schip strandt met Jonna”, zegt ze.

Uiteindelijk zien we dat Jonna en Lisa niet van elkaar af kunnen blijven in de ‘love mansion’. “Spijt heb ik er niet van. Het is wel heel gek om jezelf op tv te zien in zo’n situatie. Ik zie de afleveringen tegelijk met heel Nederland en België, dus ook dit moment. Natuurlijk wist ik toen ik sex had: dit komt op televisie, maar je vergeet de camera’s gewoon. Ik heb vaker het bed met Jonna gedeeld, dus dat dit nu weer gebeurde vond ik niet erg. Wel hield ik mijn shirt aan en de dekens over ons heen. Het gebeurde gewoon en ik ben me bewust van wat ik doe en wat voor gevolgen dat kan hebben. Het gemak waarmee iedereen daar sex heeft verbaasde me. Dat je kon toekijken vond en vind ik raar. Maar ja, die bubbel hè, waar je in zit”, aldus Lisa.

Bron: AD | Beeld: EOTB (MTV)

Laatste nieuws