3 redenen waarom je stalen deuren in je interieur wilt

Wist je dat een stalen deur veel voordelen heeft?

Stalen deuren zijn hot and happening. Je ziet ze steeds vaker in interieurs en dat is niet voor niets. De deuren zijn tegenwoordig namelijk verkrijgbaar in allerlei soorten en kleuren, waardoor het in bijna elk huis past. Maar wist je dat een stalen deur nog veel meer voordelen heeft? Wij zetten er drie op een rijtje.

1. Ruimtelijk gevoel en meer licht

Veel mensen willen graag een licht huis. Een stalen deur past daar perfect bij. Het zorgt niet alleen voor extra veel licht, maar geeft daarnaast ook een ruimtelijk gevoel. Van de woonkamer tot de hal en van de slaapkamer tot een werkkamer: een stalen deur past overal. Je kunt er daarnaast ook heel makkelijk een ruimte mee afscheiden. Zo creëer je bijvoorbeeld simpel een extra ruimte waar je bijvoorbeeld een thuiskantoor van kunt maken, maar blijf je wel verbonden met de woonkamer.

2. Makkelijk te plaatsen en onderhouden

Een stalen deur met kozijn is erg makkelijk te plaatsen, waardoor je er niet veel werk van hebt. Naast een ‘gewone’ deur, kun je ook kiezen voor een taatsdeur. Deze kun je beide kanten opdraaien, wat voor een extra luxe en ruimtelijk gevoel zorgt. En guess what? Je kunt tegenwoordig ook gewoon voor een stalen taatsdeur kiezen. Waar je ook voor gaat, de deuren zijn binnen no time gemonteerd. En als ze eenmaal geplaatst zijn, houden de voordelen niet op. Een stalen deur is namelijk ontzettend makkelijk te onderhouden. Je haalt simpelweg een (stof)doekje over de randen en hij is weer als nieuw.

3. Stijlvolle eyecatcher

Zoals we eerder al noemden, past een stalen deur of stalen taatsdeur in elke ruimte. Het is een kleine aanpassing in je interieur, die een groot verschil kan maken. Zo’n deur is namelijk een enorm stijlvolle eyecatcher in je huis. Daarnaast kun je tegenwoordig kiezen uit allerlei soorten, verschillende vormgeving en meerdere kleuren staal. Je hebt natuurlijk de classic zwarte stalen deur en zwarte taatsdeuren, maar er is veel meer. Zo maak je het helemaal naar je eigen smaak. Enne, hoewel stalen deuren een luxe uitstraling hebben, hoeft het niet per se duur te zijn. Hoewel ze er ook voor prijzen tussen de 1.500 en 3.000 euro zijn, betaal je bij Schuifdeurexpert.nl slechts 599 voor stalen deuren inclusief kozijn. Dat is lekker besparen!

Ben je helemaal om? Stalen deuren kun je online en in de winkels overal vinden, maar Schuifdeurexpert.nl is een van de goedkoopste aanbieders in Nederland. Daarnaast hebben ze een mega snelle levertijd van 3 à 7 werkdagen, wat vrij uniek is in Nederland. Zo kun je binnen een week al genieten van een heel nieuw interieur!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met een commerciële partner. 

Beeld: Unsplash

Laatste nieuws