Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wait, what? Vierde seizoen Emily in Paris opgenomen in Rome

Au revoir Paris, ciao Rome!

We kunnen niet wachten op het vierde seizoen van Emily in Paris. In een video op Instagram licht hoofdrolspeelster Lily Collins alvast een tipje van de sluier op over wat we kunnen verwachten. En wat blijkt? Voor de opnames hebben ze dit keer een uitstapje gemaakt van Parijs naar Rome!

Emily in Rome

"We bereiden ons voor op het vierde seizoen van Emily in Paris en kijken uit naar wat de toekomst brengt", begint Lily, die Emily Cooper speelt, de video. Het derde seizoen eindigde veel te snel en we bleven met heel veel vragen achter. Want hoe gaat het verder met Emily en Gabriel? Ze lijken allebei gedumpt te zijn, maar zullen ze de liefde bij elkaar vinden? Seizoen vier zit in elk geval weer bomvol plottwist, als we Lily mogen geloven. "We hebben weer veel plezier, mode en drama in petto voor jullie."

Daarnaast maken ze dit seizoen een uitstapje naar – het eveneens romantische – Italië. "Hoewel Emily's hart altijd trouw blijft aan Parijs neemt haar leven onverwachte wendingen dit seizoen", verklapt de actrice. "Don't be surprised als haar weg naar Rome leidt." Oeh!

Uitgesteld

Nu we dit weten kunnen we al helemaal niet meer wachten tot we het vierde seizoen kunnen bingen. Helaas zullen we nog wel even geduld moeten hebben, want Emily in Paris is uitgesteld. Aanvankelijk zou het nieuwe seizoen eind deze zomer of begin herfst van start gaan, maar door de grote schrijversstaking in Hollywood zijn de opnames al twee maanden vertraagd. En helaas kan dat nog oplopen, want expert vrezen dat de actie nog maanden kan duren. Wanneer we de avonturen van Emily weer kunnen volgen, is dus nog een groot raadsel.

Drama in Hollywood

Niet alleen Emily in Paris heeft last van de stakingen. Heel Hollywood ondervindt hiervan de problemen. Studio Marvel heeft de opnames van de serie Blade uitgesteld en plannen voor de vierde Spider Man-film zijn voorlopig weer terug op de plank gelegd. Ook de opnames van de nieuwe spin-off van Game of Thrones gaan vooralsnog niet door en ook het tweede seizoen van de hitserie The Last of Us ligt stil. Fingeres crossed dat de opnames snel hervat kunnen worden!

Bron: Instagram @netflixnl, RTL Boulevard | Beeld: Emily in Paris (Netflix)