Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no: verlovingsring én trouwring Lily Collins gestolen

Het politieonderzoek is nog steeds bezig.

Treurig nieuws voor actrice Lily Collins: onlangs zijn haar verlovingsring, trouwring en andere persoonlijke bezittingen gestolen, zo meldt TMZ. De spullen zouden een waarde hebben van meer dan 10.000 dollar, en zouden zijn meegenomen toen de actrice aan het relaxen was in de spa van het hotel waar ze verbleef.

Gestolen spullen

Op 6 mei zijn de verlovingsring, trouwring en andere persoonlijke bezittingen van de actrice gestolen, waardoor de politie een onderzoek heeft ingesteld. De brunette verbleef in het Edition Hotel op Sunset Boulevard, waar ze een heerlijk dagje spa had gepland. Haar persoonlijke spullen had ze veilig opgeborgen in een kluisje, maar toen ze terugkwam waren deze spullen allemaal verdwenen.

Bronnen zeggen echter dat er geen bewijs is van inbraak. Ah oh... Toch is de politie nu hard aan de slag om de beveiligingsbeelden te onderzoeken om zo aanwijzingen te kunnen vinden.

Getrouwd

“Op 4 september 2021 werden we officieel van elkaar, voor altijd”, schreef Lily in 2021 bij een van haar trouwfoto's. Zij en Charlie gaven elkaar het jawoord in Dunton Hot Springs, een verlaten valleidorpje in het Amerikaanse Colorado. De traditionele kanten jurk – mét kapje – waar Lily in schittert is van niemand minder dan Ralph Lauren. Het kapje deed ons een beetje denken aan Lily in haar rol van Sneeuwwitje, zo'n tien jaar geleden. Sprookjesachtig was het in ieder geval zeker! “Nooit was ik zo gelukkig.”

En zelf zag Lily er ook een fairytale in. “Wat begon als een sprookje, is nu mijn realiteit voor altijd. Ik zal nooit helemaal kunnen beschrijven hoe buitenaards dit afgelopen weekend was, maar magisch is een goed begin…” Ahw!

Bron: People, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld