Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Megan vindt pesterijen in Ex on the Beach te ver gaan: 'Echt zielig'

'Dit vond ik persoonlijk echt te heftig'

We horen het elk jaar, maar dit jaar is er geen woord gelogen: Ex on the Beach: Double Dutch is heftiger dan ooit. In de laatste aflevering is het Lex die het zwaar te verduren krijgt. Hij krijgt ruzie met Jonna, die hem dwingt om op een doorweekt matras te slapen, en Giorgina gooit een drankje over hem heen. Volgens Megan en Joey gaan dit soort pesterijen veel te ver.

Jonna en Lex

Megan en Joey zijn te gast in De Beach Bar van RTL, waar ze terugblikken op de ruzies in de laatste aflevering van Ex on the Beach. Joey legt uit dat het al vanaf het begin niet botert tussen Jonna en Lex. "Jonna mocht Lex niet. Er was wrijving", vertelt hij. "Ik denk dat Jonna zijn frustraties op Lex heeft geuit." En daar denkt Megan net zo over. "Jonna was al gefrustreerd door dat gedoe met zijn ex Lynn en die afwijzing van Michelle. Hij had geen leuke tijd in de villa", zegt ze.

Te heftig

In EOTBDD zien we hoe Jonna de hele groep weet op te zetten tegen Lex, waardoor Giorgina uiteindelijk zelfs een beker drinken in zijn gezicht gooit. "Jonna heeft de groep zover weten te krijgen omdat hij een original is", stelt Megan. "Als je met elkaar start, dan word je vanzelf een hechte groep en dus kom je voor elkaar op. Maar dit vond ik persoonlijk echt te heftig."

Hart breekt

Ook Joey vond de pesterijen te heftig en besluit in te grijpen. "Ik ben gaan praten met Dylan, Marc-Junior en Jonna. Ik heb gezegd: wat hier gebeurt, dat is niet oké meer", vertelt hij. "Drama is prima, maar op een gegeven moment moet het klaar zijn." Ook Megan vond dat Joey veel te hard is voor Lex. "Ik vond het echt zielig. Mijn hart breekt als ik dat zie", blikt ze terug. "Ik weet dat Joey een grote invloed heeft op de groep, dus ik heb gezegd: 'Alsjeblieft, doe er iets aan!'"

Bron: De Beach Bar, RTL Boulevard | Beeld: MTV