Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vanaf déze datum is de serie van Michella en Louisa te zien bij Videoland

Het aftellen kan beginnen!

Echte Meisjes in de Jungle 2023

Sinds Echte Meisjes in de Jungle vroegen fans massaal om een eigen serie van Michella Kox en Louisa Janssen. Enne, die komt er! De opnames zijn inmiddels afgerond en Videoland heeft nu ook de releasedatum bekendgemaakt. Het aftellen kan beginnen, want het duurt niet heel lang meer voordat de eerste aflevering te zien is.

Eigen programma

Na hun belevenissen in de jungle gaan Michella en Louisa binnenkort een heel nieuw avontuur aan. Het duo krijgt namelijk hun eigen serie op Videoland. De streamingsdienst heeft vandaag bekendgemaakt dat de eerste aflevering op 17 juli te zien zal zijn. Enne, dat is al over een maandje! "17 juli komen wij bij Videoland", kondigt Michella aan in een video op de Instagram van Videoland. "Michella en... hoe heet dat programma?" "Michella en Louisa Werken Mee", vult Louisa aan. "Ja, ze vindt het moeilijk omdat ze niet werkt", grapt ze. "Dus neem gauw een abonnementje. Dit wil je zien!"

Louisa heeft in elk geval veel vertrouwen in de show. "De mensen die niet fan zijn, worden in één klap fan", stelt ze. En daar is Michella het helemaal mee eens. "100 procent, kan niet anders. Anders is het maar leedvermaak. Er is niks erger dan ons programma, het was de hel", verklapt ze alvast. "Voel jij je een depressieve grasparkiet? Nou geloof me, je gaat lachen", zegt Louisa tot slot. Klinkt veelbelovend... We can't wait! 

Personeelstekort

In Michella en Louisa Werken Mee gaan de realitysterren aan de slag in de meest uiteenlopende beroepen waarbij het vinden van geschikt personeel een grote uitdaging is. “Wij willen mensen met personeelstekorten te hulp schieten”, legde Louisa eerder uit. En daarom gaan de twee de handen uit de mouwen steken in verschillende beroepen.

Inmiddels zijn de opnames afgerond en kijkt Michella met een goed gevoel terug. “Ondanks dat ik onze dagen, nachten en het werk soms haatte, kan ik niks anders zeggen dan dat ik het voor geen goud had willen missen", liet ze onlangs weten. "Ik ben echt dankbaar dat we deze kans hebben gekregen. Hoe k*t de baantjes ook waren, hoeveel ik mopperde en hoe kwaad ik soms ben, ik ben nu verdrietig dat het voorbij is.”

Michella en Louisa Werken Mee is vanaf 17 juli te zien bij Videoland. 

Bron: Videoland | Beeld: NL Beeld

Geen categorie
  • NLD/Amsterdam/20230106 - 'Echte Meisjes In De Jungle' viewing party! Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Michella Kox en Louisa Janssen