Wait, what? Louisa Janssen duikt op in The Passion

Louisa, is that you?

Traditiegetrouw verscheen gisteren The Passion op televisie. We zagen bekende Nederlanders als Marlijn Weerdenburg en Buddy Vedder in één van de rollen van het paasverhaal kruipen, maar er verscheen ook iemand die we nóóit aan dit spektakel hadden gekoppeld…

Switch

Want wat bleek? Terwijl heerlijk op de bank naar The Passion keken, verscheen daar ineens Louisa Janssen op het scherm! Een behoorlijke verrassing, want het is nogal een switch: van haren trekken in Echte Meisjes in de Jungle naar spelen in een christelijk verhaal. Alhoewel, de rol die Louisa had bemachtigd is dan stiekem ook wel weer op haar lijf geschreven.

Barabbas

De realityster speelde Barabbas, de gevangene die in plaats van Jezus wordt vrijgelaten. De rol wordt meestal gespeeld door iemand die het jaar ervoor in opspraak is geraakt. Niet zo gek dus dat Dave Roelvink, Famke Louise en Ben Saunders ook al eens in de huid van Barabbas kropen. Ditmaal was de beurt dus aan Louisa, die haar rol ongetwijfeld te danken heeft aan het incident met Esmée in Echte Meisjes in de Jungle.

Zelfs is Louisa ontzettend trots, zo laat ze weten op Instagram. “Zo ik mag wel ff met trots zeggen dat ik als eerste transseksueel in een bijbel verhaal zat. Wel kort en krachtig, maar ik ben trots op mezelf. ❤️” You go! 

Judas

Overigens merkten we nog een indrukwekkende rol op: die van Judas voor Buddy Vedder. Hoewel we Buddy natuurlijk kennen als een lieve, positieve jongen, kroop hij gisteren in de huid van ‘de verrader’. Aan RTL Boulevard vertelt hij dat hij heel blij was met de rol. “Ze vroegen mij specifiek voor Judas, ze zeiden ‘Buddy, we kennen jou als een vrolijke gast, en we willen jou juist graag in die rol zien, want we denken dat je dat kan'”. Over het verzoek hoefde Buddy niet lang na te denken. “Ik dacht meteen: ‘Dit is een leuke uitdaging, die wil ik aangaan'”. And so he did!

Bron: RTL Boulevard, Instagram @louisa.janssen | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws