Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Travelhack: met deze tas neem je minimaal 30 items mee in je handbagage

Zeg maar dag tegen die lange rijen op het vliegveld!

De zomervakantie is in aantocht! Mocht je al plannen hebben voor een tripje naar het buitenland: lucky you! Hoewel we het liefst onze volledige garderobe meenemen op vakantie, zijn we ook dol op het gemak van uitsluitend met handbagage reizen. Ook een fan? Dan wil je dit even zien, want in deze handbagage-tas – die viral gaat op TikTok – passen meer dan dertig items!

Handbagage

Alleen reizen met handbagage is natuurlijk ontzettend handig. Je hebt slechts een kleine koffer (of tas!) bij je en hoeft de bagage niet in te checken. Een prima optie als je een paar dagen op stedentrip gaat of in de zomervakantie een weekje alleen bikini's en zomerjurkjes nodig hebt. Althans, dat zou je zeggen. In werkelijkheid kan het inpakken van handbagage voor behoorlijk wat stress zorgen. Je wil toch altijd meer meenemen dan je van plan was, en zo'n klein koffertje is dan sneller vol dan je denkt.

Daarnaast mag je tegenwoordig bij sommige vliegtuigmaatschappijen niet meer zo’n kleine koffer mee in het vliegtuig, tenzij je ervoor betaalt. We've got you covered! Tijdens het scrollen door TikTok, zagen we deze handige tas van Decathlon voorbijkomen. Enne, hierin zou je minstens dertig items kwijt kunnen!

@vakantiedealz Voor maar €6,99 bij Decathlon! 🧳🛫 #handbagage #vakantie #ryanairhandluggage #ryanairbag #fyp #travelhacks ♬ original sound - Ian Asher

Handbagage-tas van Decathlon

De tas past precies binnen de richtlijnen voor in het vliegtuig en heeft ook nog eens een heel fijn prijsje. Je scoort de tas namelijk al voor €6,99! Ook kun je de tas easy peasy in het eigen zijvak opvouwen; ideaal als handbagage dus. De mensen van @VakantieDealz hebben 'm zoals je ziet al even uitgetest, en daar ging behoorlijk meer in dan je in eerste instantie zou denken: minstens dertig compacte items. Hello citytrip zonder ellenlange rijen!

Bron: Fem-fem, TikTok, Decathlon | Beeld: Sex and the City