Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Geordie Shores Holly Hagan-Blyth deelt prachtige foto van groeiende babybuik

Wauw!

Holly Hagan-Blyth deelde in januari het heuglijke nieuws dat zij en hubby Jacob Blyth een kindje verwachten. De Geordie Shores-ster is zo'n veertig weken in verwachting. In een zwangerschapsfotoshoot heeft ze haar prachtige baby belly vast laten leggen.

Laatste loodjes

Het zal niet lang meer duren voor Holly haar kindje mag verwelkomen. De Geordie Shore-ster geeft elke week een update over haar zwangerschap op haar Instagram en ze is inmiddels veertig weken zwanger.

De realityster heeft een prachtige baby belly en ze besloot dit onlangs vast te leggen tijdens een zwangerschapsfotoshoot. "Ik voel me als een godin", laat Holly bij een van de foto's van de shoot weten op Instagram. "Ondanks dat ik me niet zo goed voelde, besloot ik deze shoot te doen. Dit is een fantastische herinnering om te koesteren."

Zwangerschap

Holly en Jacob deelden op 1 januari dit jaar het blije nieuws dat ze een kindje verwachten. “Happy new year... here’s to our next chapter 👼🏼🕊️”, deelde Holly op Instagram bij een video waarin ze haar zwangerschap aankondigt.

Eind februari deelde het stel tijdens een gender reveal party dat de twee een jongetje verwachten. Hoe leuk!

Beeld: NL Beeld / _Matrix