Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw: Sylvia Geersen is 7 kilo afgevallen dankzij 'healthy lifestyle'

Het model deelt een before and after-foto!

Hoewel Sylvia Geersen er altijd al uitzag om door een ringetje te halen, heeft het model na De Bachelorette tóch besloten de knop om te zetten. Ze begon aan een nieuwe, gezondere levensstijl en is daardoor maar liefst zeven kilo afgevallen. Op Instagram deelt ze de before and after!

Healthy lifestyle

Nadat Sylvia terugkwam uit Zuid-Afrika, na de opnames van het afgelopen seizoen van De Bachelorette, besloot ze de welbekende knop om te zetten en het helemaal over een andere boeg te gooien. Het model is daardoor behoorlijk wat kilo's afgevallen, zo deelt ze op Instagram Stories. "7 kilo kwijt #healthylifestyle", schrijft ze bij een before and after-foto. Wauw!

Als we Sylvia's Instagram Stories mogen geloven, heeft ze dit vooral bereikt door gezond te eten en vaker de sportschool te bezoeken. Oftewel, die 'healthy lifestyle' zoals ze het zelf omschrijft.

Beeld: Instagram @sylviageersen

De bachelorette

Afgelopen seizoen speelde Sylvia Geersen de hoofdrol in De Bachelorette. Een groep knappe mannen reisde speciaal voor de beauty af naar Zuid-Afrika, om daar te proberen haar hart te veroveren. Uiteindelijk was er één man bij wie dit lukte: Joris. De twee gingen samen naar huis en zijn nog altijd happy together. De twee maken voorzichtig plannen voor de toekomst en praten al over kinderen. Zo leuk! Wij wensen Sylvia en Joris natuurlijk heel veel geluk toe!

Bron: Instagram @sylviageersen, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld