Yes! De Roelvinkjes keren dit jaar terug bij Videoland

Er komt een gloednieuw seizoen aan!

Goed nieuws voor fans van De Roevlinkjes! Videoland heeft vandaag namelijk aangekondigd dat er een gloednieuw seizoen aankomt. Benieuwd wat we dit keer kunnen verwachten? Dries, Dave en Donny Roelvink vertellen het in een video op Instagram.

Geruchten

De rumours dat De Roelvinkjes terug zouden keren gingen al eerder rond. “We zijn aan het praten over een nieuwe reallifesoap”, zei Dries in gesprek met 100% NL. “Het is nog niet rond, maar ik voel iets aankomen.” De zanger wilde er verder nog niet veel over kwijt, maar deelde wel hoe het met zijn familie gaat. “Dave is vooral met zijn zoon bezig en die is momenteel ook een beetje een soort van vastgoedmagnaat aan het worden, dus dat gaat lekker. En ik ben zeer tevreden over Donny zijn nieuwe challenge, die is allerlei mensen fitter aan het maken. Dus ik ben tevreden over mijn zoons”, aldus Dries.

Nieuw seizoen

Vandaag kondigt Videoland aan dat er inderdaad een nieuw seizoen van De Roelvinkjes in de maak is! “We mogen het eindelijk bekendmaken”, vertelt Donny in een video. “De Roelvinkjes zijn weer terug”, kondigt Dave aan. Over de nieuwe afleveringen willen de broers echter nog niet veel kwijt. “Wat er allemaal te zien is, gaan we nog niet verklappen”, aldus Donny. “We gaan een paar hele mooie afleveringen voor jullie maken”, vult Dave aan. “Waarin we vooral Dave en Donny spectaculaire dingen zien doen. En mij vooral een heerlijk glaasje wijn zien drinken”, stelt Dries.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Releasedatum

Om je geheugen nog even op te frissen: De Roelvinkjes zagen we voor het eerst in 2015 voorbijkomen op de buis. Echter, waren de kijkers nog lang niet zat van de familie, waardoor ze in 2018 overstapten van RTL naar SBS waar ze nog eens twee series hebben gemaakt. Ook hebben Dave en Donny een aantal spin-offs gehad bij Videoland. De Roelvink-familie zit in ieder geval niet stil! Het nieuwe seizoen van De Roelvinkjes is dit jaar te streamen bij Videoland. Een exacte datum is helaas nog niet bekend. We can’t wait! 

Bron: Videoland, Grazia archief | Beeld: NL Beeld 

Laatste nieuws