OMG: De Roelvinkjes keren hoogstwaarschijnlijk weer terug op de buis

Zou het?

Was jij ook altijd een trouwe kijker van De Roelvinkjes? Goed nieuws! The one and only Dries Roelvink onthulde recent in een interview met 100% NL dat de realityshow van de familie hoogstwaarschijnlijk weer terugkeert op de buis. Yay!

Nieuwe reallifesoap

“We zijn aan het praten over een nieuwe reallifesoap”, onthult de zanger. “Het is nog niet rond, maar ik voel iets aankomen.” En om het allemaal nog een beetje geheimzinnig te houden, verklapt Dries niet met wie hij precies in gesprek is.

Wel laat de zanger weten dat het op dit moment goed gaat met zijn familie. “Dave is vooral met zijn zoon bezig en die is momenteel ook een beetje een soort van vastgoedmagnaat aan het worden, dus dat gaat lekker. En ik ben zeer tevreden over Donny zijn nieuwe challenge, die is allerlei mensen fitter aan het maken. Dus ik ben tevreden over mijn zoons”, laat Dries weten. Ahw!

Terug in de tijd

Om je geheugen alvast wat op te frissen: De Roelvinkjes zagen we voor het eerst in 2015 voorbijkomen op de buis. Echter, waren de kijkers nog lang niet zat van de familie, waardoor ze in 2018 overstapten van RTL naar SBS waar ze nog eens twee series hebben gemaakt. Ook hebben Dave en Donny een aantal spin-offs gehad bij Videoland. De Roelvink-familie zit in ieder geval niet stil!

Bron: RTL Boulevard, Shownieuws | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws