Zien! Dave Roelvink gaat voor nieuwe zomercoupe

Al ging het niet meteen goed...

Nu de warmere temperaturen langzaam onze kant op komen en de zomer voor de deur staat, vond Dave Roelvink het tijd om voor een nieuwe coupe te gaan. Een zomers kapsel á la David Beckham, alhoewel het niet in één keer goed ging… Ai!

Zomerse coupe

Op zijn Instagram-pagina houdt Dave Roelvink zijn volgers altijd up-to-date als het gaat om nieuwe haarstijlen. En ook dit keer vond hij het weer tijd om zijn kapsel te veranderen. Zo laat hij aan zijn vriendin zien dat hij een coupe á la David Beckham wel een goed idee vond. “Ja, zomers”, reageert Jazzlyn dan ook als hij een foto laat zien.

Gaat fout

Tijd voor Dave om het heft in eigen handen te nemen. Zo filmt hij dan ook hoe hij zijn donkere haren probeert te transformeren in een blonde coupe, net als de voetballer. Echter, pakt dit niet meteen zo uit als hoe hij in gedachten had. Nadat hij de verf uit zijn haar heeft gespoeld, zien we een lachende Dave Roelvink op de grond zittend met geen blonde, maar oranje look. Oh no!

Dan zien we dat Dave zijn vriend heeft gebeld – die kapper is – en hem meteen helpt met zijn nieuwe kapsel. “Wat heb ik mezelf weer aangedaan gap”, lacht Dave als hij in de kappersstoel zit.

Bieberig

Gelukkig is het uiteindelijk toch allemaal goed gekomen en showt Dave het eindresultaat. “Lofti, je hebt echt mijn leven gered gabber”, spreekt hij zijn vriend toe. “Helemaal Bieberig”, noemt Dave zijn nieuwe kapsel. Toch was hij er zelf nog niet helemaal tevreden over en besluit hij thuis het scheerapparaat erin te zetten. Joh, waarom ook niet hé?

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld, Facebook

Laatste nieuws