Donny Roelvink zet broer Dave in het zonnetje met hilarisch sexy kiekje

Oeh la la!

Donny en Dave Roelvink zien er natuurlijk uit om door een ringetje te halen en showen regelmatig hun afgetrainde lichaam op Instagram. Of de broers er altijd al zo uit hebben gezien? Op Instagram deelt Donny een hilarisch oud kiekje van hem en Dave, speciaal voor zijn verjaardag.

Onherkenbaar

Zondag mocht Dave alweer 28 kaarsjes uitblazen en dat leek broer Donny een uitgelezen kans om hem even flink in het zonnetje te zetten op Instagram. “Gefeliciteerd Grote broer! 🎊♥️”, scheef Donny bij een reeks kiekjes uit de oude doos.

Op de eerste foto zien we een jonge Dave en Donny zónder shirt poseren voor de camera. Enne, volgers vinden de Roelvink-telgen op het eerste kiekje nogal onherkenbaar. “Wow, zo herken ik jullie niet” en “goed opgedroogd hoor”, klinkt het in de comments. Bekijk de foto’s hieronder.

Kiekjes

Ook deelt de Roelvink-telg nog een lieve kinderfoto, gevolgd door een foto die niet zo lang geleden is genomen. “Het is gelukkig goed gekomen 😂😂 Gefeliciteerd!”, grapt een volger. De laatste foto lijkt in ieder geval goed in de smaak te vallen bij zijn volgers. “Die 3e foto is zo ziek🔥🔥🔥” en “Wat een vette foto van jullie; de laatste”, zo valt te lezen in de reacties. Ha!

Goede band

De twee broers kunnen gelukkig sinds een tijdje weer door één deur. Het was lange periode hommeles tussen de twee, maar sinds Dave vader is geworden van zoontje Dean is het weer dikke mik tussen de broers. Donny mag op dit moment dan single zijn, hij werkt hard aan zij toekomst. Zo liet hij begin deze maand zien een eigen optrekje gevonden te hebben. “New chapter”, schreef hij bij foto’s van zijn nieuwe stulp. Lekker bezig, Don!

Bron: Fem Fem | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws