Vader Dries doet boekje open over liefdesleven Donny Roelvink

'Ik zie Donny weleens appen met meisjes.'

Nadat Donny Roelvink een punt achter zijn relatie met Janice Blok zette, liet hij niet veel meer los over zijn liefdesleven. Vader Dries Roelvink heeft hier een stuk minder moeite mee: Hij doet namelijk een boekje open over het liefdesleven van zijn zoon.

Eigen plekje

Toen de relatie tussen Donny en Janice finito bleek te zijn, besloten de twee ieder hun eigen plekje te zoeken. Janice verhuisde terug naar Rotterdam en Donny verblijft for the time being bij zijn vader Dries. En tja, dan krijgt Dries natuurlijk het een en ander over het liefdesleven van zijn zoon mee.

Aan Shownieuws vertelt Dries: “Donny woont momenteel bij mij, die krijgt zijn half maart zijn eigen woning.” Niet veel later geeft Dries aan dat hij hierom wel eens appjes met zijn zoon mee kan lezen. “Ik kijk weleens stiekem mee in zijn telefoon, dan zie ik hem babbelen met meisjes.”

Date gepland

Donny zit niet stil, als we vader Dries mogen geloven. “Hij heeft mij vertelt dat hij vanavond een date heeft”, vertelt Dries met een big smile. “Maar met wie? Geen idee.”

Volgens de vader van de Roelvink-telg biecht Donny weleens op dat hij met iemand uit is geweest. “Dan vraag ik of ik mag kijken wie het is. Maar van tevoren mag zijn vader het niet weten.” Ooh la la…

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws