Perfect voor het weekend: de Bottomless Brunch

Van crispy chicken sandwich tot cinnamon bun french toast én onbeperkt prosecco en mimosa's: dit wíl je proberen.

Onze favorite maaltijd van de week? Dat is sowieso een uitgebreide brunch in het weekend. De combinatie van ontbijt en lunch mag van ons de hele middag duren, en dat snappen ze bij Celia Amsterdam he-le-maal. Daar kun je nu namelijk terecht voor de Bottomless Brunch. Je geniet niet alleen van heerlijk eten, maar ook van de lekkerste cocktails en onbeperkt mimosa’s. Do we need to say more? 

Bottomless Brunch

Waan jezelf even in Palm Springs met het 70’s design van frisse citruskleuren en de Californische brunchkaart van Celia. Voeg daar de bottomless optie aan toe, en voilà: het ultieme genieten kan beginnen. Of je nu gaat voor de eggs royal, crispy chicken sandwich of de geliefde cinnamon bun french toast: Celia heeft voor ieder wat wils – en dat alles met een tafel vol cocktails. Ook kun je kiezen voor verse zalm, breakfast bagels, verfrissende salades en luchtige blueberry pancakes.

Boozy optie

Celia biedt daarnaast ook de boozy optie aan. Dan geniet je 90 minuten lang van onbeperkt prosecco, mimosa’s en bloody mary’s van de kaart. Yummy! Wil je de Bottomless Brunch zelf eens proberen? In Celia geniet je elke zaterdag en zondag van 12.30 tot 15.30 uur van onbeperkt bubbels en cocktails, verwennende gerechten en de nodige weekend vibes in hartje Amsterdam. Alle gerechten zijn à la carte te bestellen. De bottomless optie is 25 euro. Reserveren doe je eenvoudig online. Have fun! 

Beeld: Celia Amsterdam

Celia Amsterdam

Celia Amsterdam is dé plek als je wilt genieten van de moderne Amerikaanse keuken. Invloeden van over de hele wereld komen samen in een Californische cuisine waarin de mooiste, kakelverse ingrediënten weinig franje nodig hebben om te barsten van smaak. Daarnaast werkt het restaurant met seizoensgebonden ingrediënten en nemen groenten de hoofdrol in. Bij Celia geniet je niet alleen van een bijzondere brunch of overheerlijk diner; de frisse cocktails zijn er minstens zo indrukwekkend.

Beeld: Celia Amsterdam

Laatste nieuws