Selling Sunset’s Heather Rae El Moussa toch te zien in seizoen 7

'Ik zit een klein beetje in seizoen 7'

Hoewel het zesde seizoen van Selling Sunset nog maar net is uitgekomen, kijken wij al enorm uit naar het volgende seizoen. Geruchten gingen dat de kans groot was dat we het jammer genoeg zonder Heather Rae El Moussa moeten doen, maar nu blijkt de realtor tóch te zien zal zijn in het zevende seizoen. Hoe groot haar rol gaat zijn, moet alleen nog blijken.

Niet gevraagd

De opnames voor alweer het zevende seizoen van Selling Sunset zijn op dit moment in volle gang. Een aantal oude vertrouwde castleden zijn hierbij weer aanwezig, maar Heather schitterde in afwezigheid. Waarom is de realtor niet bij de opnames? Ze is niet gevraagd, zo vertelde ze vorige maand aan E!News. “Ik kijk ernaar uit om weer te gaan werken, maar ze hebben me nog niet gevraagd”, geeft ze toe. “Het is frustrerend, ik weet niet precies wat er aan de hand is.”

Kleine rol

Toch komt Heather hier nu toch op terug. In een inmiddels verdwenen Instagram-video laat ze namelijk weten dat ze een ‘kleine rol’ gaat spelen in het nieuwe seizoen. “Ik zit een klein beetje in seizoen zeven, voor zover ik weet. Dus we zullen zien”, deelde de realtor. Eerder maakte Maya Vander al bekend dat we haar niet terug gaan zien in het nieuwe seizoen van de populaire serie. “Ik heb besloten mijn contract niet uit te voeren”, bevestigde de makelaar eerder al aan Page Six. “Ik wil me op mijn gezin concentreren en van kust tot kust vliegen is veel. De show is geweldig en ik hou van iedereen, maar ik kijk ernaar uit om mijn bedrijf in Zuid-Florida te laten groeien.”

Eigen show

Hoe groot de rol van Heather zal zijn, moet dus nog blijken. Maar no worries, want we kunnen altijd nog kijken naar haar eigen realityshow. In The Flipping El Moussas volgen we Heather en hubby Tarek op zowel zakelijk als persoonlijk gebied. In de tiendelige serie is namelijk ook te zien hoe zij voor het eerst samen ouders worden. In juli maakten Heather en Tarek bekend dat ze hun eerste kindje samen verwachten. Al snel volgde een gender reveal party en bracht het Selling Sunset-stel naar buiten dat ze een jongetje zouden krijgen. De kleine spruit, genaamd Tristan Jay, is op 31 januari 2023 geboren. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws