Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo gaat het nu tussen Prince Charmings Diego en Cyrano

Ook doet Cyrano een boekje open over zijn bindingsangst.

Diego eindigde zijn Prince Charming-avontuur afgelopen seizoen met de knappe Cyrano. We zijn inmiddels een paar maanden verder, hoog tijd om eens te kijken hoe het nu tussen de twee gaat. In een nieuwe aflevering van Rumag TV doet Cyrano namelijk een boekje open over hun liefdesleven.

Plottwist tijdens reünie

In het afgelopen seizoen van Prince Charming ging Diego op zoek naar de liefde. In de finale moest hij kiezen tussen Cyrano en Joey, en hij koos vol overtuiging voor Joey. Helaas hielde de romance tussen die twee niet lang staand. Tijdens de reünie verraste Diego iedereen dan ook met een enorme plottwist, hij was namelijk alsnog verder gegaan met Cyrano. Inmiddels zijn we een paar maanden verder. Hoe gaat het vandaag de dag tussen de twee?

Heel erg verliefd

Op de bank bij Rumag vertelt Cyrano dat hij nog steeds samen is met Diego. Enne, het gaat ontzettend goed tussen de twee! "Ik denk wel dat wij heel erg verliefd zijn ja, ik wil heel graag bij hem zijn", vertelt hij. Cyrano en Diego hebben het langzaam opgebouwd, en dat blijkt te werken. “Ik wilde het rustig aan doen. Kijk naar Gordon bijvoorbeeld: die heeft een relatie, laat het aan iedereen zien en binnen een maand is het weer over. Dat wilde ik niet", legt hij uit.

Bindingsangst

Daarnaast speelde de bindingsangst van Cyrano ook een rol. "Ik had daar heel erg last van, want ik ben erg gekwetst in het verleden", vertelt hij. "Diego is zo lief voor mij, ik kende dat eigenlijk helemaal niet. (…) Het gaat heel erg goed, we zien elkaar nog steeds." Hoe hij hun relatie nu zou omschrijven? "Je zou kunnen zeggen dat we tussen een ‘kwarrel’ en een ‘prela’ zitten. Ik denk wel dat er sprake is van verliefdheid." Hoe leuk! Wij wensen de twee natuurlijk veel geluk samen!

Bron: Rumag, Love Reality | Beeld: Jasper Suyk