Yes! Er komt een zesde seizoen van Virgin River

Virgin River-fans opgelet!

Grote kans dat jij de eerste vier seizoenen van Virgin River in één ruk hebt uitgekeken en met smart aan het wachten bent op het vijfde seizoen. Goed nieuws, want deze herfst kunnen fans weer genieten van de populaire serie. Dan verschijnt namelijk het vijfde seizoen op Netflix. Enne, dat is nog niet alles: de streamingdienst heeft namelijk bevestigd dat er ook nog een zesde seizoen komt!

Nieuw seizoen

In Virgin River draait het allemaal om Melinda, een verpleegster uit Los Angeles die verlangt naar een frisse start. Ze besluit te verhuizen naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië, in de hoop een eenvoudiger leven te vinden. Al snel wordt het echter duidelijk dat het leven daar niet zo simpel is als ze had gehoopt. De razend populaire Netflix-serie is gebaseerd op het gelijknamige boekenserie van Robyn Carr en tot dus ver ontzettend succesvol. Het is daarom voor velen ook geen verrassing dat de streamingdienst heeft besloten om er nog een seizoen aan vast te plakken.

Seizoen 5

Gelukkig hoeven we niet héél lang meer te wachten op nieuwe afleveringen, want aankomende herfst verschijnen er weer nieuwe afleveringen van de populaire serie op Netflix. Al eerder verklapte Ben Hollingsworth – a.k.a. Brady – aan TV Line dat het vijfde seizoen ‘groter en beter is dan alle voorgaande seizoenen’. Ook liet hij weten dat ze ambitieuze dingen doen die je in Virgin River nog niet eerder hebt gezien. Exciting!

Veranderingen

Er heeft zich achter de schermen ook een belangrijke verandering voorgedaan: producer Sue Tenny heeft namelijk het stokje overgedragen aan Patrick Sean Smith. Het vijfde seizoen zal dus iets anders zijn dan dat fans gewend zijn van de serie. De nieuwe producer zal echter wel trouw blijven aan waar de fans van houden. “Het voelt als een community waar we allemaal bij horen en het is heel erg troostend, het geeft je hoop en dat is iets waar mensen deze dagen geen genoeg van krijgen”, aldus Patrick.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Virgin River

Laatste nieuws