Virgin River-acteur Martin Henderson uit twijfels over vijfde seizoen

De acteur heeft zo zijn twijfels bij zijn rol.

Grote kans dat jij de eerste vier seizoenen van Virgin River in één ruk hebt uitgekeken. Fans wachten dan ook met smart op het vijfde seizoen om te zien hoe het verder gaat met onder andere Jack. Echter vindt Jack (Martin Henderson) het maar moeilijk te geloven dat kijkers zo dol zijn op zijn personage.

Nieuw seizoen

Het vierde seizoen liet ons – net als de eerste drie – weer met een hoop vraagtekens achter. Want wat gaat Jack doen nu hij weet dat hij niet de vader is van de twins van Charmaine? Inmiddels zijn de opnames voor het vijfde seizoen in volle gang en is ook Jack aka Martin Henderson weer op de set gespot. De acteur kan nog altijd niet geloven dat ze alweer bezig zijn voor het vijfde seizoen en dat hij wederom een rol mag spelen in de populaire serie.

“Ik heb afgelopen nacht geen oog dicht gedaan. Ik ben nu al 34 jaar acteur en het maakt niets uit. Dit is het vijfde seizoen van een serie die overduidelijk werkt. Toch is er een deel van mij dat gevuld is met twijfels omdat ik niet weet of ik het kan.”

Twijfels

Martin heeft een dubbel gevoel bij de populariteit van de serie, omdat hij maar moeilijk kan geloven dat hij in de smaak valt bij de kijkers. “Maar ik denk dat ik er tot dusver op de juiste momenten verdrietig uitzag en op andere momenten juist blij. Dus ja, ik denk dat ik nog steeds mijn baan heb”, stelt hij.

Wanneer we het vijfde seizoen op Netflix kunnen verwachten is helaas nog niet bekend. Waarschijnlijk wordt dat ergens in de zomer van 2023. We can’t wait!

Bron: Netflix Nederland | Beeld: Instagram, Netflix

Laatste nieuws