We can’t wait: Christine Quinn krijgt eigen show

Heel leuk nieuws!

Vorige week is het zesde seizoen van Selling Sunset van start gegaan, maar dit keer zonder Christine Quinn. Gelukkig is er goed nieuws voor fans van de queen of drama, Christine werkt namelijk aan haar eigen show. Dat heeft de realityster onthuld op Instagram.

Eigen show

We kennen Christine Quinn allemaal als een van de makelaars – en als onbetwiste dramaqueen – in Selling Sunset. Hoewel ze dit seizoen niet meer te zien is in de succesvolle Netflix-serie, krijgt ze binnenkort wél haar eigen show. Dat nieuws heeft Christine onthuld aan een van haar fans die op Instagram vroeg wanneer ze weer op televisie te zien zal zijn. “Snel! We werken aan mijn eigen show”, reageert de realityster. Omg!

Enthousiaste reacties

Om wat voor show het gaat en wanneer het te zien zal zijn, deelt Christine helaas nog niet. Wij kunnen in elk geval niet wachten om weer een show rondom de beauty te zien. Enne, daarin zijn we duidelijk niet de enige. Fans van Christine reageren enthousiast op Instagram. “Thank god“, “Can’t wait“, “Onze gebeden zijn verhoord” en “So excited“, klinkt het in de reacties.

Christine
Bron: Instagram @thechristinequinn

Selling Sunset

Nadat Christine in Selling Sunset met iedereen, behalve Chelsea, ruzie kreeg, heeft ze de show verlaten. Na vijf seizoenen vol sensatie en drama, zal dit het eerste seizoen zonder Christine zijn – al is er ook dit keer aan drama geen gebrek. Sinds vorige week kunnen we ons weer allemaal opsluiten in huis, want het gloednieuwe seizoen is van start gegaan. Nadat Chelsea vorig seizoen haar intrede maakte, worden we ook dit seizoen weer getrakteerd op twee nieuwe makelaars bij de Oppenheim Group: Nicole Young en Bre Tiesi. Spannend! Natuurlijk zijn vertrouwde gezichten van het programma Chrishell Stause, Heather El Moussa, Davina Potratz, Emma Hernan, Amanza Smith en Mary Fitzgerald er ook weer bij. Bingen maar!

Bron: Instagram @thechristinequinn, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld 

Laatste nieuws