Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Raphaëlla duikt voor de derde keer op in het programma

Dit keer gaat de realityster de grens over.

We leerden Raphaëlla Deuringer in 2020 kennen door haar deelname aan Love Island Nederland & België. Vorig jaar dook ze opnieuw op in het programma en mocht de Vlaamse voor een tweede keer meedoen als één van de All Stars in Casa Amor. En guess what? De realityster gaat nu nóg eens de sprong wagen, maar dan in Frankrijk!

Le drama

Love Island Frankrijk heeft een video gedeeld op Instagram waarin Raphaëlla te zien is. "Le drama komt altijd op mijn pad", luidt de caption – een quote van de realityster. "Raphaëlla zet koppels op hun kop met haar explosieve karakter!" aldus de makers. In de video stelt de beauty zich voor in vloeiend Frans. Hoe leuk!

Onverwacht koppel

Vorig jaar deed de knappe Raphaëlla voor de tweede keer mee aan Love Island. De brunette vormde na Casa Amor – onverwachts – een koppel met Merijn, maar ze wisten de finale net niet te halen. De Vlaamse was één van de All Stars in Casa Amor en had goede hoop om ditmaal wél de liefde te vinden. Helaas mocht het niet baten, want met Merijn blijkt het uiteindelijk toch slechts vriendschappelijk te zijn. “We zijn vrienden, er gaat ook niets gebeuren tussen ons”, zei Raphaëlla na het programma in gesprek met Grazia.

Veelbewogen avontuur

Na het avontuur liet de beauty op Instagram weten dat het echt een rollercoaster was in de villa. “Zoals jullie wel allemaal hebben gezien is mijn avontuur niet vlekkeloos verlopen. Ik heb tranen gelaten, foute keuzes gemaakt, mensen gekwetst, in shock geweest… Er is heel veel gebeurd, maar dat maakt me alleen maar een mens én aan de andere kant zou ik helemaal niets aan mijn avontuur veranderen, want alles gebeurt met een reden”, aldus Raphie. Zou drie keer dan scheepsrecht zijn?

Bron: Instagram @loveislandfrw9, Grazia archief | Beeld: Love Island