Love Island Raphaëlla blikt terug op deelname: ‘Niet vlekkeloos verlopen’

'Er is heel veel gebeurd'

Lees ook

Ook voor Raphaëlla Deuringer zit het Love Island-avontuur er alweer op. De brunette deed dit seizoen voor de tweede keer mee, maar vond weer niet de liefde. Op Instagram blikt de beauty terug op haar veelbewogen avontuur.

Twee keer meedoen

In een openhartige post op Instagram vertelt Raphaëlla uitgebreid hoe ze Love Island heeft ervaren. De brunette begint haar post met dat ze eerst even alles heeft moeten laten bezinken. “Tweede keer Love Island, wie had dat ooit gedacht? Had me dit een jaar geleden gezegd en ik had iedereen echt voor gek verklaard”, schrijft Raphie.

Emotioneel

“Voor mij is dit op mentaal vlak de beste beslissing ooit geweest. Niet alleen het mooiste avontuur, maar vooral het avontuur met de meeste levenslessen, meeste groei, meeste besef, meeste geluk én vooral dat ik mijzelf heb teruggevonden”, gaat ze verder. “De Raphie die met volle teugen van het leven geniet is weer terug, de Raphie die weer van ’s ochtends tot ’s avonds lacht én oprecht kan zeggen: ‘Ik ben gelukkig’.”

Raphaëlla wil daarom iedereen die haar heeft gesteund tijdens haar avontuur bedanken. “Elke persoon die de afgelopen maand mijn pad heeft gekruist, heeft mij geholpen om weer mijzelf te worden. Ze hebben me laten beseffen wat ik waard ben, wat echte liefde is, wat oké is in een relatie, hoe je jezelf nooit mag vergeten en hoe je eigen geluk altijd op de eerste plaats moet staan (..) Ik ben jullie ó zo dankbaar”, schrijft ze.

ss

Raphaëlla

Veelbewogen avontuur

Tot slot laat de brunette nog weten dat het echt een rollercoaster was in de villa. “Zoals jullie wel allemaal hebben gezien is mijn avontuur niet vlekkeloos verlopen. Ik heb tranen gelaten, foute keuzes gemaakt, mensen gekwetst, in shock geweest… Er is heel veel gebeurd, maar dat maakt me alleen maar een mens én aan de andere kant zou ik helemaal niets aan mijn avontuur veranderen, want alles gebeurt met een reden”, aldus Raphie.

Bron: Instagram Raphaëlla | Beeld: Love Island

Laatste nieuws

Zie ook