Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Zangeres Jessie J bevallen van een zoontje

'Mijn hart is twee keer zo groot geworden'

Prachtig nieuws voor Jessie J en lover Chanan Safir Colman, de twee zijn vorige week namelijk de trotse ouders geworden van een zoontje. Dat deelt de zangeres vol trots in haar Instagram Stories.

Onbeschrijfelijk gevoel

"Een week geleden is mijn hele leven veranderd", begint Jessie J in haar Stories. "Mijn zoon is ter wereld gekomen en mijn hart is twee keer zo groot geworden." De Engelse singer-songwriter noemt het gevoel 'onbeschrijfelijk'.  Ook laat de kersverse mom weten dat het goed gaat met moeder en zoon.

Dankbaar

Jessie J stelt verder dat ze 'dankbaar' is en dat dit 'een droom is die uitkomt'. "Hij is mijn hele wereld. Ik geniet van elke seconde en kan niet geloven dat hij hier is en van mij", zegt ze over de kleine spruit. De naam van haar zoontje maakt de zangeres nog niet bekend.

Beeld: Instagram @jessiej

Miskraam

In 2021 heeft Jessie J een miskraam gehad, waardoor deze zwangerschap extra spannend voor haar was. "Ik ben blij en tegelijkertijd doodsbang om dit eindelijk te delen", schreef ze destijds bij de aankondiging van haar zwangerschap. Gelukkig is dit keer alles goed gegaan en kan ze nu volop genieten van de kleine man! Tot slot bedankt de zangeres haar volgers voor hun betrokkenheid. "Voor iedereen die mijn journey naar dit moment heeft gevolgd, bedankt voor al je liefde en steun."

Bron: Instagram @jessiej | Beeld: NL Beeld