Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Marisol vertelt meer over ‘pikant gesprek’ met Joël in busje

Wat is er nu precies gezegd in het busje?

Het huidige seizoen van Temptation Island: Love or Leave is in volle gang. En hoewel er nog niet heel veel drama heeft plaatsgevonden, wist Marisol de boel flink op te schudden met haar uitspraken over Joël. Volgens de single zou hij namelijk 'pikante dingen' tegen haar hebben gezegd. Waar dit precies over ging bleef onduidelijk, maar nu vertelt ze er zelf meer over.

Gesprek in busje

In de laatste aflevering van Temptation Island stond er voor de vrouwen weer een kampvuur op de planning. Hoewel de ladies allemaal gespannen waren om te zien hoe hun mannen het er in de andere villa vanaf brachten, bleken de meeste beelden enorm mee te vallen. Shanta kreeg echter wel een apart beeld te zien, waarin Marisol vertelde dat Joël in het busje op weg naar hun date – zonder camera's dus – had gevraagd of zij met hem naar bed zou willen. "Ik geloof niet dat hij dat zou zeggen, maar als het wel zo is, dan is het voor mij klaar”, zei Shanta na het zien van de beelden. “Het is echt laag van hem als hij dat zou vragen, het is een beetje nasty."

Duidelijkheid

Het fragment waarin Marisol dit verhaal vertelt was heel kort, dus het verhaal bleek een beetje onduidelijk. Wat voor pikant gesprek hebben de twee nu precies gehad off camera? Dat vroeg Fawry haar in een nieuwe aflevering van Temptation Islands Beach Bar. "We waren spelletjes aan het spelen in het busje, met vragen stellen en gekkigheid”, vertelt ze. “Toen had Joël tegen mij gezegd: Marisol, jij bent zo’n feestbeest. Als iemand zich openstelt, dan zou je daar zo mee tussen de lakens duiken.” De single begreep echter niet wat hij bedoelde. “Toen heeft hij gezegd: ‘Stel je voor dat ik mij open zou stellen naar jou, dan zou je toch wel met mij tussen de lakens duiken?"

Naar eigen zeggen heeft Marisol hier volmondig 'nee' op gezegd. Of dat echt zo is zullen we echter nooit weten, aangezien er geen camera's bij dit gesprek waren. Het verhaal heeft in elk geval voor opschudding gezorgd in de villa. Wij zijn dan ook héél benieuwd hoe dit verder gaat!

Update: Joël heeft aan Grazia laten weten dat de vork volgens hem anders in de steel zit, maar dat hij zich daar nog niet over mag uitlaten. Binnenkort meer. 

Bron: Fem Fem | Beeld: Tom Cornelissen