Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw! Sylvia en Joris voor het eerst samen op de rode loper

Wat een prachtig koppel!

Sylvia Geersen vond de liefde afgelopen seizoen in De Bachelorette bij de knappe Joris. De twee zijn nog steeds happy together en doen veel leuke dingen samen. Zo verschenen ze gisteren voor het eerst samen op de rode loper bij een filmpremière.

In de glam

Gisteren ging de film Fast X in première en dat was voor Sylvia en Joris reden genoeg om lekker in de glam te gaan voor de rode loper. Het was de eerste keer dat het kersverse koppel samen op een red carpet verscheen. Sylvia droeg een prachtige strapless zwarte jumpsuit met subtiele glitter erin. Joris ging voor een casual look met stoer jasje. We love it! En kijk ze eens stralen samen, de vonken spatten er nog steeds vanaf.

Sylvia Joris Sylvia Joris Sylvia Joris

Beeld: NL Beeld 

Sprookje uitgekomen

Dit seizoen vonden Sylvia en Joris de liefde bij elkaar in De Bachelorette. De twee zijn dolgelukkig met hoe het avontuur is gelopen. “Ik ben heel blij met hoe alles is gegaan en Joris ook”, zei Sylvia na de finale tegen Grazia. “Het is een heel mooie show geworden en het is een soort droom of sprookje dat is uitgekomen.” Of het liefde op het eerste gezicht was? “Ik denk onbewust wel”, zegt Sylvia. “Ik heb de afleveringen teruggezien, en ik zag dat toen Joris aan kwam lopen ik mijn hand op mijn hart legde en zei ‘wauw’, en dat had ik niet eens door.”

Kinderen

Dat Sylvia een grote kinderwens heeft is geen geheim. In de Moederdag Special van RTL praatte ze hier open over met Fawry. “Nou het zit zo… Ik ben op dit moment heel erg druk”, begon ze voorzichtig. Maar dan verrast ze zowel Farja als haar moeder: “Over zes maandjes, zat ik zelf te denken.” Sylvia zegt zelfs dat zes maanden wat haar betreft nog vrij lang is. “Als het aan mij had gelegen, had ik vandaag nog naar de dokter gegaan om te zeggen: haal dat ding (spiraaltje, red.) eruit. Ik had al een afspraak ingepland, maar die heb ik afgezegd.”

Kortom, het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat Sylvia en Joris hun geluk niet met z’n tweetjes maar met z’n drieën delen. En dat is ze natuurlijk van harte gegund!

Beeld: NL Beeld