Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sylvia en Joris over daten zonder camera's: 'Nou, wanneer komen ze onder dat bed vandaan?'

'Dat is ook waarom het ook echt zo puur ook was, de gesprekken.'

Let op! Dit artikel bevat spoilers over de afloop van De Bachelorette.

Sylvia Geersen heeft haar prins op het witte paard gevonden. De Bachelorette gaf haar allerlaatste roos aan niemand minder dan Joris, en inmiddels weten we dat de twee nog steeds samen zijn. Maar hoe was het eigenlijk voor hen om na de opnames zonder de camera's te daten?

Cameraploeg

Tijdens De Bachelorette beleefden Sylvia en Joris een aantal romantische dates samen. Zo gingen ze bijvoorbeeld paardrijden en brachten ze 24 uur met elkaar door tijdens de allerlaatste date. Dat was allemaal onder toeziend ook van de productie natuurlijk. Na de finale werd er natuurlijk niet meer gefilmd, en dat was soms best even wennen voor het stel.

"Na de finale nam ik Joris mee naar mijn villa, waar ik een maand alleen verbleef. Daar lagen we op een gegeven moment in bed, en toen dacht ik echt van: 'Nou, wanneer komen ze onder dat bed vandaan met hun hele cameraploeg?'", grapt Sylvia. "We zaten echt in een bubbel, dus het was even wennen", legt ze uit. Ze waren immers gewend geraakt aan de camera's. "Mensen vragen heel vaak aan me: 'Maar hoe doe je dat dan, verliefd worden met camera's erbij?'. Maar vaak lieten ze (de productie, red.) de camera staan in een hoekje ergens en dan gingen ze weg. En dat had je niet eens meer door dat de camera er was", let Syl uit. "Dat is ook waarom het ook echt zo puur ook was, de gesprekken."

Geheim

Eenmaal terug in Nederland ging het daten verder, maar konden de twee natuurlijk niet in het openbaar daten omdat hun relatie nog geheim moest blijven. Daarom ging Joris regelmatig met capuchon op en in het donker naar Sylvia toe. "Als ik naar Syl toe ging dan belde ik haar dat ze de deur alvast op een kiertje moest zetten, zodat ik zo snel mogelijk binnen kon zijn", vertelt hij.

Éen keer ging het bijna mis en werd Joris gezien. "Een paar weken geleden kreeg ik een berichtje in mijn DM's van iemand die 'hem' had gezien in de straat", vertelt Sylvia. "Gelukkig heeft ze niks gezegd, maar het was wel even schrikken", aldus de bachelorette. Aha! Eind goed, al goed!

Beeld: De Bachelorette (RTL), Instagram @sylviageersen