Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sophie Ousri is mama geworden: 'Trots op ons'

Sophie is afgelopen weekend mama geworden van een meisje.

Nederlandse premiere Dune

Babynieuws! Influencer Sophie Ousri is afgelopen weekend moeder geworden van haar eerste kindje. Op Instagram deelde de kersverse mama vol trots een reeks kiekjes van de eerste dagen met haar kleine meisje.

Elodie

"Trots op ons 🤍 Elodie Maeve Brederode is geboren op 13/05/2023 om 18:41 💕", schreef Sophie afgelopen zaterdag bij een reeks kiekjes op Instagram. Zij en haar lover Jeroen Brederode zitten duidelijk op een roze wolk sinds de geboorte van Elodie.

In de comments wordt het stel overladen met felicitaties. "Gefeliciteerd ❤️", schrijft Famke Louise. En: "O wat fijn!!!! Van harte gefeliciteerd", reageert Soundos El Ahmadi. Wij wensen Sophie en Jeroen veel geluk met hun gezinnetje!

Bekendmaking

Afgelopen december maakte Sophie bekend dat ze zwanger was. Zij en Jeroen hadden destijds bewust gewacht met het nieuws naar buiten brengen. “Ik had de behoefte niet meer om het te delen, nadat we het de vorige keer met iedereen hadden gedeeld en dat toen misging. Daar heb ik echt heel vreemde reacties op gehad, dus ik had er geen zin in”, zei Sophie.

Ook vertelde ze toen in de Q&A of ze het ziet zitten om meer dan één kindje te krijgen. “Hell nah!”, schreef ze. “Het heeft zoveel moeite gekost om zwanger te worden and I have been hating every moment of it… Ik wil nooit meer zwanger zijn! Maar zeg nooit nooit..”, aldus Sophie. De YouTuber was tijdens het eerste trimester namelijk behoorlijk vaak misselijk.

Bron & Beeld: Instagram @sophieousri, NL Beeld

Showbizz
  • 2021, September 13. Kinepolis, Leidschendam, the Netherlands. Nederlandse premiere van de film Dune. Fotograaf: BrunoPress/David Heukers