Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wait, what? Deze aflevering van Beugelbekkie mag niet worden uitgezonden in het buitenland

Ergens snappen wij ook wel waarom!

Was jij vroeger ook zo'n fan van de serie Beugelbekkie? Same! Maarre, wist je dat in sommige landen de tekenfilmserie helemaal niet zo populair is? Het schijnt zelfs dat één specifieke aflevering niet eens uitgezonden mag worden in sommige landen. Wait, what?

Beugelbekkie

Gelukkig voor de Beugelbekkie-fans in Nederland, kunnen wij elke aflevering van deze geweldige serie gewoon bingen op Videoland. Echter, niet elk land is gezegend met dit geluk, aangezien Beugelbekkie daar niet zo populair is als hier. En dat heeft met name te maken met één specifieke aflevering. En dan hebben we het over aflevering zes, seizoen drie: een aflevering die alles te maken heeft met de borsten van Sharon Spitz a.k.a. Beugelbekkie.

In deze aflevering is Sharon erg onzeker over haar uiterlijk omdat ze telkens jonger wordt geschat dan ze daadwerkelijk is. Zelf denkt ze dat dit komt omdat ze vindt dat haar voorgevel nog niet aan het groeien is. Zo ziet ze andere meiden om haar heen al wel met borsten rondlopen en merkt ze dat deze meiden ook veel meer aandacht krijgen van jongens. Iets wat zij ook wil.

Opblaasbare beha

Daarom verzint Sharon een manier om haar boezem wat groter te laten lijken. Ze besluit om een opblaasbare beha te kopen genaamd de C3000. Door deze beha voelt Sharon zich zelfverzekerd en ze besluit om haar boezem te showen in een zwarte jurk als ze naar een feestje gaat. En hoewel het in eerste instantie best een goed idee leek, gaat het op het feestje he-le-maal mis.

De opblaasbare beha krijgt ineens een error waardoor de beha steeds groter en groter wordt. Oh no! Uiteindelijk ontploft de C3000, wat de situatie voor Sharon erg ongemakkelijk maakt. Ai!

En hoewel deze aflevering gewoon te zien is op Videoland én op YouTube, is deze in verschillende landen verboden. Enne, ergens is de reden daarvoor ook best logisch. Niemand wil natuurlijk tieners aansporen om te denken dat je met een grote boezem alleen maar populair kunt zijn, toch?

Bron: Girlscene | Beeld: Beugelbekkie