Aha: zo bedacht Echte Gooische Moeder Leslie de naam van haar zoontje Manuel

Zo zit het dus.

De tweede aflevering van Echte Gooische Moeders begon meteen met wat babygeluk. Zo is te zien dat Echte Gooische Moeder Leslie Keijzer opnieuw moeder is geworden. “Op 29 juni om 5 voor 8 is ons tweede zoontje Manuel geboren”, laat ze weten. Ook vertelt ze waarom zij en haar hubby Govinda Den Hartog deze naam hebben gekozen.

Naam bedenken

Vele parents to be zijn het er vast over eens dat het verzinnen van een naam voor hun kindje niet bepaald een makkelijke taak is. Leslie en Govinda kunnen daarover meepraten. “Goof en ik hebben best wel een andere mening over namen, dus het heeft wel even geduurd”, begint Leslie over het kiezen van een naam.

“En toen zag ik Manuel Broekman voorbijkomen, hij deed iets grappigs en toen dacht ik: wat een leuk iemand, en Manuel vind ik eigenlijk een heel leuke naam.” Leslie appte toen snel haar man om de naam voor te leggen en ook hij was meteen enthousiast over de naam. En de rest is geschiedenis.

Reactie Manuel Broekman

Inmiddels heeft Manuel ook te horen gekregen dat het zoontje van Leslie en Govinda naar hem is vernoemd. “Ik ontmoet hem zeker een keer. Ik wens jullie al het geluk van de wereld”, reageert hij hierop enthousiast op Instagram.

Leslie en Govinda zijn de trotse ouders van twee zoons: Moises en Manuel.

Beeld: Echte Gooische Moeders, Instagram

Laatste nieuws