Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Daisy Piras had burn-out: 'Het was gewoon te veel'

'Ik heb gewoon heel veel aan mijn hoofd gehad'

Daisy Piras heeft een roerige periode achter de rug. De voormalig Temptation-ster kreeg twee jaar geleden te horen dat haar moeder borstkanker had, waarna een zware tijd volgde. Vorig jaar augustus kwam haar relatie met Luca Borsato ook nog eens ten einde. In gesprek met Realitea blikt ze terug op deze zware tijd. "Je weet gewoon niet waar je aan toe ben in zo’n periode."

Ziekte

Twee jaar geleden kreeg Daisy te horen dat haar moeder borstkanker had en daarvoor behandeld moest worden. Daisy's moeder wordt in Bilthoven behandeld, wat twee uur rijden is vanuit hun woonplaats, Groningen. "In het Martini Ziekenhuis in Groningen hebben ze gewoon veel fouten gemaakt", legt de Daisy uit. "Ze zagen maar één klein gebied als voorstadium, maar het waren meerdere gebieden. Vergevorderd en agressief. Dat was een heel verschil."

Daisy probeerde er natuurlijk zoveel mogelijk voor haar moeder te zijn, maar die periode leverde veel stress op. Het gevolg: een burn-out. "Omdat het gewoon te veel was", vertelt de realityster. Gelukkig gaat het nu weer beter met de moeder van Daisy. “Qua gezondheid gaat het goed met haar. Dat is fijn."

Break-up

Naast de ziekte van haar moeder, moest Daisy ook dealen met een break-up. En daar is Daisy nog altijd van aan het bijkomen. "Ik heb gewoon heel veel aan mijn hoofd gehad qua struggles. Dus ik merk wel dat ik daar nog even van aan het bijkomen ben."

Daisy werd bekend van haar deelname aan Temptation Island, en kreeg daarna een relatie met Luca. De twee waren een lange tijd happy together, maar toen Daisy erachter kwam dat hij tijdens hun relatie ook contact had met andere vrouwen, was het klaar. De twee gingen uit elkaar en besloten verder te gaan als vrienden.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Temptation Island