Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh la la: op dít moment kun je iemand het beste zoenen

Nooit meer awkward momenten!

Het is altijd lastig inschatten wanneer jij iemand het beste kunt zoenen tijdens een date, are we right? Want: moet het meteen als je elkaar ziet, of juist als je afscheid van elkaar neemt? Enne, wat nou als de een het nog te vroeg vindt en de ander juist niet? Struggles! Gelukkig hebben wij het verlossende antwoordt voor je. Op dít moment kun jij iemand het beste zoenen.

Zoenen

Natuurlijk is het altijd hartstikke spannend als je op een date gaat met iemand die je nog niet zo goed kent. Belangrijk dus om goed voor jezelf op een rijtje te zetten wat je wel, en juist niet wil. De kans is namelijk groot dat je tijdens zo'n eerste date nog niet eens moet denken aan zoenen, en dat snappen we! Maar laat je date dit dan ook weten, zodat je al die akkward momenten kan voorkomen. Toch kan het een keer voorkomen dat je tijdens de date zelf ineens heel anders over de situatie denkt. En dat is he-le-maal oké! Onthoudt gewoon één ding: luister altijd naar je gevoel.

Sla je slag op dít moment

Ben jij ineens helemaal overtuigd van je date, en kan je niet wachten om wat intiemer te worden? Good for you! Maar, wanneer is dan hét moment om toe te slaan? Natuurlijk is dat in eerste instantie erg lastig in te schatten, aangezien je waarschijnlijk niet meteen weet of jouw date hetzelfde voelt. Wacht de date dus af en voel de vibe eventjes tussen jullie aan. Zit 'ie goed? Dan is het aan het einde van je date eindelijk tijd om je slag te slaan. You can do it!

Go for it

Merk je al vrij snel dat jullie beiden openstaan voor een zoen? Dan moet je ervoor zorgen dat jullie op natuurlijke wijze closer worden. En ja, als die connectie tussen jullie dan zó goed is kunnen we je enkel zeggen dat je ervoor moet gaan. Vind je het toch spannend om die eerste stap te zetten? Pak het dan rustig aan en zeg dat je een leuke date hebt gehad. Wil je écht zeker weten of jouw date jou ook ziet zitten, vraag hem dan gewoon of je hem mag zoenen. Simple as that!

Bron: Fem-Fem | Beeld: Pexels