Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Videoland deelt trailer van Mocro Maffia-film Tatta

Spannend!

Voelde het alsof je in een zwart gat viel, nadat je de laatste aflevering van Mocro Maffia keek? We feel you. Gelukkig wist Videoland ons eerder al te verblijden met het nieuws over de komst van een nieuwe film, Mocro Maffia: Tatta. Vandaag deelt de streamingdienst eindelijk de trailer. Enne, die is heel spannend!

Film

Het is inmiddels alweer een jaar geleden dat we het vierde seizoen van Mocro Maffia konden bingen. Gelukkig weten we inmiddels dat er een vijfde seizoen op komst is. Maar omdat het nog even duurt voordat die online staat, besloot Videoland ons te trakteren op een extraatje. Mocro Maffia: Tatta duurt zestig minuten en is vanaf 28 april te zien – maar vandaag deelt Videoland eindelijk de langverwachte trailer van de film!

Het verhaal

In de film over Tatta (gespeeld door Robert de Hoog) komen we meer te weten over waar Tatta al die tijd heeft uitgehangen. In seizoen vier was hij – na de ontvoering van Samira (Zineb Fallouk), de zus van Paus (Achmed Akkabi – namelijk spoorloos. In de teaser zien we hem eindelijk terug, maar waar hij is geweest verklappen de beelden nog niet.

Tatta is van plan wraak te nemen op Paus en daarvoor schakelt hij de hulp in van zijn broer Otto. Alleen zit Otto nog vast in de Hongaarse gevangenis… Lukt het Tatta om Otto te bevrijden of komt Tatta hierdoor zelf alleen nog maar meer in de problemen? Dat gaan we zien wanneer de film uitkomt. De trailer belooft in ieder geval heel veel goeds!

Mocro Maffia: Tatta is vanaf 28 april te zien op Videoland.

Bron: Film vandaag | Beeld: Videoland (Jasper Suyk), YouTube