Dit is wanneer de Mocro Maffia-film Tatta bij Videoland te zien is

Bijna!

Voelde het alsof je in een zwart gat viel, nadat je de laatste aflevering van Mocro Maffia keek? Herkenbaar, wij ook. Maar gelukkig weet Videoland ons blij te maken met een gloednieuwe topper. De film Mocro Maffia: Tatta verschijnt namelijk bijna op Videoland!

Gloednieuwe film

Het is inmiddels alweer bijna een jaar geleden dat we het vierde seizoen van Mocro Maffia konden bingen. Er is een vijfde seizoen op komst, maar voordat we die kunnen gaan kijken heeft Videoland eerst nog iets anders voor ons in petto. Zo komt er in aanloop naar de nieuwe afleveringen nog een film uit. En wel eentje die over niemand minder dan Tatta gaat!

Het verhaal

Vandaag maakte de streamingdienst eindelijk bekend wanneer de film over Tatta te zien zal zijn. In de film over Tatta (gespeeld door Robert de Hoog) komen we meer te weten over waar Tatta al die tijd heeft uitgehangen. In seizoen vier was hij – na de ontvoering van Samira (Zineb Fallouk), de zus van Paus (Achmed Akkabi – namelijk spoorloos.

Tatta is van plan wraak te nemen op Paus en daarvoor schakelt hij de hulp in van zijn broer Otto. Alleen zit Otto nog vast in de Hongaarse gevangenis… Lukt het Tatta om Otto te bevrijden of komt Tatta hierdoor zelf alleen nog maar meer in de problemen? We gaan het zien!

Releasedatum

De film duurt zestig minuten en is vanaf 28 april te zien op Videoland. Later wordt bekendgemaakt wat de releasedatum van het vijfde seizoen is. Spannend!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Mocro Maffia

Laatste nieuws