Spannend! Dit zijn de eerste beelden van Mocro Maffia: Tatta

Can't wait!

Voelde het alsof je in een zwart gat viel, nadat je de laatste aflevering van Mocro Maffia keek? Same here. Gelukkig wist Videoland ons eerder al te verblijden met het nieuws over de komst van een nieuwe film, Mocro Maffia: Tatta. Vandaag deelt de streamingdienst de eerste beelden. Enne, die beloven veel goeds!

Film

Het is inmiddels alweer een jaar geleden dat we het vierde seizoen van Mocro Maffia konden bingen. Gelukkig weten we inmiddels dat er een vijfde seizoen op komst is. Maar omdat het nog even duurt voordat die online staat, besloot Videoland ons te trakteren op een extraatje. Mocro Maffia: Tatta duurt zestig minuten en is vanaf 28 april te zien – maar vandaag krijgen we alvast een voorproefje van de film!

Tatta

In de film over Tatta (gespeeld door Robert de Hoog) komen we meer te weten over waar Tatta al die tijd heeft uitgehangen. In seizoen vier was hij – na de ontvoering van Samira (Zineb Fallouk), de zus van Paus (Achmed Akkabi – namelijk spoorloos. In de teaser zien we hem eindelijk terug, maar waar hij is geweest verklappen de beelden nog niet.

Veelbelovende beelden

Tatta is van plan wraak te nemen op Paus en daarvoor schakelt hij de hulp in van zijn broer Otto. Alleen zit Otto nog vast in de Hongaarse gevangenis… Lukt het Tatta om Otto te bevrijden of komt Tatta hierdoor zelf alleen nog maar meer in de problemen? Dat gaan we zien wanneer de film uitkomt. De eerste teaser belooft in ieder geval heel veel goeds!

Bron: Videoland, Grazia archief | Beeld: Videoland

Laatste nieuws