Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw! Temptations Iris verbluft volgers met sexy kiekjes

Iris heeft een lingerie-shoot gedaan.

De eerste vier afleveringen van het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave staan inmiddels op Videoland en we leren de kandidaten steeds beter kennen. Een van de vier dames die dit jaar meedoet met haar vriend is Iris. Enne, óok buiten het programma om verrast de blondine met steamy beelden.

Steamy foto's

Iris heeft namelijk spicy foto's op haar Instagram geplaatst en daar laat ze de temperaturen gegarandeerd net zo hoog mee stijgen als in Mexico! "Een waanzinnige shoot gehad! More pictures are coming 😏✨", schrijft Iris in de caption. Oeh la la!

Gisteren plaatste ze nóg een foto van de shoot en ook die is prachtig. "Veel foto’s zijn onwijs gaaf geworden ! Ik vind het moeilijk om te kiezen welke ik ga posten 🧐 daarom kan ik ook niet vertellen hoeveel erg nog gaan komen 🤷🏼‍♀️😏", aldus Iris in de caption.

Vriend

Iris doet dit seizoen mee samen met haar vriend Mitch. De twee leerden elkaar via social media kennen en zijn inmiddels drie jaar samen. Ze zijn onafscheidelijk en hebben samen een koophuis, een auto en twee katten. Ondanks het blindelingse vertrouwen mist Iris regelmatig intimiteit en romantiek. De twee vragen zich af of hun relatie sterk genoeg is, wanneer zij beiden omgeven worden door single’s op zoek naar de liefde.

Temptation Island: Love or Leave is iedere donderdag te zien bij Videoland.

Bron & Beeld: Instagram, Videoland