Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Op déze datum verschijnt het nieuwe Hoe overleef ik-boek

We can't wait!

Vorige zomer maakte Francine Oomen bekend dat ze na al die tijd bezig was met een nieuw boek in de Hoe overleef ik-reeks. Inmiddels heeft de auteur pen en papier er natuurlijk alweer bij gepakt om te beginnen met schrijven, maar wanneer kunnen we het boek eigenlijk verwachten? Francine onthult het zelf op TikTok.

Datum

"En dit is 'm dan!", vertelt Francine enthousiast terwijl ze de omslag van het nieuwe boek laat zien. "Hij komt op 12 september uit, en je kunt hem nu al pre-orderen." En de titel? Na Hoe overleef ik mezelf?, Hoe overleef ik een gebroken hart? en Hoe overleef ik mijn ouders? komt Francine nu met Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel? Wij kunnen nu al niet wachten om het te lezen!

@francineoomenhoi Joehoe! Het omslag is klaar! Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel? 12 september in de winkel, nu al te pre-orderen bij elke boekhandel!#hoeoverleefik #generatiehoi #francineoomen #hoeoverleefikalleswatikniemandvertel#hoeoverleefikzondersurvivaltips #hoieennieuwboek ♬ origineel geluid - Francine

Volwassen Rosa

Hoewel Rosa in 'onze tijd' natuurlijk volop aan het puberen was, is de hoofdpersoon van de boekenreeks net als wij volwassen geworden. Het nieuwe boek is dan ook geschreven voor iedereen die toen meeleefde met Rosa's herkenbare tienerproblemen, maar nu te maken heeft met hele andere levensvragen. We kunnen dus eenzelfde opzet verwachten, maar dan aangepast aan de levens van iedereen in tussen de twintig en dertig jaar. Nostalgie!

Podcast

Enne, mocht je het gemist hebben: het nieuwe boek is niet alles waar Francine mee komt. De schrijfster is namelijk ook een podcast begonnen waarin ze met jongvolwassenen praat over allerlei onderwerpen waar zij mee worstelen. Inmiddels staan er al twee afleveringen online. Weer nieuw luistervoer!

Bron: TikTok @francineoomenhoi | Beeld: Hoe overleef ik?