Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Monica Geuze kust haar borstimplantaten vaarwel: 'Bye girls'

De presentatrice neemt voor eens en voor altijd afscheid van haar implantaten.

Comedy Central - The Roast of Famke Louise

Hoewel Monica Geuze eerst blij leek te zijn met haar nieuwe boobies, heeft ze nu toch besloten dat deze niet bij haar passen. Op TikTok deelt de presentatrice een filmpje waarin ze afscheid neemt van haar implantaten.

TikTok

Eerder had ze het er al over, maar nu heeft ze het dan ook echt gedaan. Monica is onlangs onder het mes gegaan om haar borstimplantaten te verwijderen. De voormalig queen of vlogging is altijd open geweest over haar ingrepen, en maakt er ook nu weer geen geheim van wat ze heeft laten doen. Op TikTok deelt ze een filmpje vanuit haar ziekenhuisbed en laat trots de oude implantaten in een zakje zien. “POV: je komt net uit je narcose maar de drang om te flexen met je old boobz op TikTok is te groot” schrijft ze erbij.

@monicageuzeBye girls✅♬ original sound - nostalgia central🎶

Onzeker

Eind vorig jaar liet Monica in haar podcast met Kaj Gorgels al weten dat ze afscheid ging nemen van haar borstimplantaten. “Ik wil ze kleiner. Het past niet bij me”, vertelde ze toen. Waarom ze dan toch twee borstvergrotingen heeft gedaan? “Ik had voor de eerste keer mijn borsten laten doen en toen had ik een heel lief, klein, secuur maatje. Een cup B.” Maar toen ze zwanger werd van dochtertje Zara-Lizzy, groeiden haar borsten ‘als kool’. “Toen werden ze zo groot dat toen ik erna ging ontzwangeren het allemaal ging slinken. De arts zei tegen mij: het lijkt wel alsof je een kiezelsteen in een sok hebt gedaan. Dat was niet goed voor mijn zelfvertrouwen.”

Daarna besloot ze een nieuwe borstoperatie te ondergaan. En omdat ze veel ‘vel’ had, moest ze wel grotere implantaten nemen. “Maar ik vind het gewoon te groot en niet bij mezelf passen. (…) Ik heb af en toe gewoon een jurkje aan en het is gewoon altijd ordinair, omdat er dikke kanonnen tussen zitten.”

Twijfels

Toch waren er ook twijfels. “De consequentie is dat als ik kleiner ga, ik wel een litteken van mijn tepel naar beneden krijg. Dat heb ik er maar misschien voor over, want hier voel ik me niet meer comfortabel bij.” En dat had ze er inderdaad voor over, want vanaf nu gaat Monica met een kleinere cupmaat door het leven.

Bron: Happy in Shape | Beeld: NL Beeld, TikTok @monicageuze

Showbizz
  • HILVERSUM, 19-12-2022, Studio 21 The Roast of Famke Louise. De bedoeling van het programma is om elkaar, maar vooral de hoofdgast Famke Louise, compleet af te kraken oftewel te roasten.FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Monica Geuze