Yes! Monica en Kaj gaan nieuw programma maken

'Weg uit dat stinkhok. Op naar Europa.'

Kun jij ook geen genoeg krijgen van het presentatie-duo én besties Monica Geuze en Kaj Gorgels? Same! En goed nieuws, want onze prayers zijn gehoord. De twee gaan namelijk voor een nieuw programma op reis in Europa. En het leuke is: de kijkers mogen bepalen waar de twee naartoe gaan en wat ze gaan doen. Exciting!

Nieuw programma

Dit ge-wel-dige nieuws maakte Videoland vandaag bekend op hun socials. “Dames en heren, grandioos nieuws”, begint Kaj in de Instagram-video. “Wij gaan eindelijk die podcaststudio uit en jij gaat ons daarbij helpen hopelijk”, vervolgt Monica.

“We gaan een programma maken voor Videoland en u mag bepalen wat wij gaan doen”, aldus Kaj. Dit mag volgens de twee echt van alles zijn. Denk aan een overnachting of een activiteit en dat ook nog eens door heel Europa. “Heerlijk, we geven de controle aan jullie.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Popt er dus meteen een geweldig idee bij je op? Dan kun je deze doorgeven via videoland.nl/geuze&gorgels. “Zorg dat het spraakmakend is op beeld. En wat we daar gaan meemaken, bespreken we ook weer in de podcast”, gaat Kaj verder. “Dus je hebt dubbele controle op wat wij meemaken en bespreken. Weg uit dat stinkhok. Op naar Europa.” We can’t wait!

Bron: Instagram @videoland | Beeld: Instagram @videoland, NL Beeld

Laatste nieuws