Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh la la! Eerste connecties ontstaan Temptation Island

En ook de nieuwe singles maken een hoop los!

Gisteren was het alweer tijd voor de derde aflevering van Temptation Island: Love or Leave. Daarin stonden de er weer dates op het programma én maar liefst vier nieuwe singles maakten hun intreden in de villa's. Oh, en zien we nu de eerste connecties al ontstaan?

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave.

Eerste connectie

De mannen en vrouwen hebben inmiddels hun intrede gemaakt in de villa's, waar ze omringd worden door singles die op zoek zijn naar ware liefde. Vooralsnog lijken de ladies het moeilijker te hebben met al die verleidingen dan de mannen. Vooral Evie lijkt nu al een connectie gevonden te hebben, namelijk bij Michael. En niet alleen omdat hij 'reusachtig groot is', ook qua kinderwens liggen ze op één lijn. Michael vindt het namelijk zonde als je "niet zou profiteren van het wereldwonder dat kinderen krijgen heet" – iets dat haar natuurlijk als muziek in de oren klinkt. Mike, de vriend van Evie, die juist geen kinderwens heeft, heeft het ondertussen in de mannenvilla een stuk zwaarder.

Dates

Het was ook weer tijd voor nieuwe dates! En dit keer mochten de mannen en vrouwen zélf kiezen welke singles ze beter wilden leren kennen. Joël kiest voor 'Indo-chick' Gwen, Lester gaat voor Samirah, zodat Mitch Isabella beter kan leren kennen en Mike neemt Olivia mee. In de vrouwenvilla is single Chevalier bij meerdere dames geliefd. Uiteindelijk mag Miriam met hem op date. Iris gaat voor Tony, Shanta kiest Ali en Evie neemt natuurlijk Michael mee. Bij alle acht dates gaat het er gezellig aan toe en her en de lijkt er zelfs al een kleine spark te ontstaan. Oeh!

Nieuwe singles

In de avond is het natuurlijk party time! En daar staat iedereen een verrassing te wachten, want twee nieuwe single dames en twee single heren maken hun opwachting in de villa's. Bij de heren zijn dat Guilia en Danique. In de andere villa komen Yesse en Quincy om de ware liefde te vinden bij een van de ladies. Danique is deels Indo en valt daarom enorm in de smaak bij Joël. "Veel tattoos, dat is wel iets waar ik van hou. Dat vind ik mooi om te zien." Ook Mitch ziet de connectie en denkt dat ze 'echt een groot gevaar' is voor Joël. Oh my... Wij zijn héél benieuwd hoe die verder gaat!

Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag te zien bij Videoland. 

Bron: Temptation Island, Love Reality | Beeld: Tom Cornelissen