Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jill Goede is 17 kilo afgevallen: ‘Vond sporten eerst verschrikkelijk’

Er is de afgelopen twee jaar veel veranderd voor de realityster.

Echte Meisjes in de Jungle 2023

Twee jaar geleden won ze Big Brother en afgelopen seizoen was ze te zien in Echte Meisjes in de Jungle: de carrière van Jill Goede gaat als een speer. Niet alleen haar leven is de afgelopen twee jaar compleet veranderd, ook qua uiterlijk heeft Jill een flinke transformatie ondergaan.

Afgevallen

Samen met Love Islands was Jill te gast in de talkshow Realitea. Op de bank bij Fawry not Sawry vertelt de realityster hoe ze de afgelopen jaren is veranderd. "Ik ben in twee jaar tijd wel heel erg veranderd voor mijn doen, eerst in de breedte", lacht ze. Jill heeft namelijk een enorm knappe prestatie neergezet. "Ik ben nu zeventien kilo afgevallen in een jaartje", vertelt ze trots.

 Sporten en genieten

Uiteraard vraagt Fawry zich, net als wij, af hoe ze dit heeft gedaan. "Ik ben wel af en toe gaan sporten, want ik vond sporten eerst verschrikkelijk", vertelt ze eerlijk. "Toen ben ik met mijn vriend gaat sporten en een beetje op mijn eten gaan letten – in ieder geval die chippies laten staan 's avonds", legt Jill uit. Al betekent dat niet dat ze helemaal geen cheat days meer heeft. "Maar niet altijd hoor, wel genieten", voegt ze toe.

Kinderwens

Een andere verandering is dat Jill sinds kort samenwoont met haar vriend Leroy. Ze wonen echter niet met z’n tweeën, maar met z’n drieën. Want ook het 6-jarige dochtertje van Leroy is part of the family. “Ik zou ook heel graag iets van mijn eigen vlees en bloed willen als ik dit zo zie”, zegt zei ze onlangs in de auto bij Nick Eshuis. “Ze woont bij ons, dus dag en nacht ben je met haar en dan denk je, ik zou dit ook heel graag zelf willen.” We hoeven echter nog niet op korte termijn een zwangerschapsaankondiging te verwachten van Jill. “Als het komt dan komt het, maar ik slik nog gewoon de pil”, vertelt ze in de video. “Voorlopig nog even niet.”

Bron: Realitea (YouTube RTL Boulevard) | Beeld: NL Beeld 

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20230106 - 'Echte Meisjes In De Jungle' viewing party! Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Jill Goede